Viole pretep

mistique

Guru
16. jun 2009
14.189
1.968
113
Emona / Carnium
Na njegovem listku piše drugače, tako, da ti lahko prilepiš kar hočeš
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si že bil kdaj v Mariboru sploh?
smile-1.gif

zamorjeno mesto...

To je prinesel tvoj prihod, so se bali, da bi se kakšne mine aktivirale.

Sicer pa tu ni nič zamorjeno, sploh na tekmah je izjemno vzdušje.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
In? O tekmi so poročali 17. in 19., ti si najprej trdil, da prejšnji teden sploh niso poročali o tekmi, potem si začel trdit, da pred tekmo niso poročali o njej, nič od tega pa ne drži. Zdaj še samo čakam, da začneš jamrat, da niso vsak dan ob vsaki uri poročali o tekmi.
hysterical-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.142
3.196
113
Za nogomet in viole mi tolk dol visi kot za lansko vreme
smile-1.gif
, nebi pa imel nič proti če bi bral kako po vsaki tekmi dobijo batine od ta plavih

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Slovenci, Hrvati, Rumuni , Bugari...Vas balyje , počeli svi po redu da biju .
A vi nikako da skontate , da smo vam mi opet najbolji .
Jer mi to radimo iz srca i bez mržnje.
Ljepota je to .

Sam res... če pa kej pogrešam iz Juge so pa to taka srbsko-bosanska duhovičenja...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zanimivo je kak slovensko javnost začne nogomet zanimat samo ko je pizdarija,

Kje si pa to idiotsko razmišljanje našel?
confused-1.gif

Hitro človek dobi tak občutek, ko je zmaga na v Ljudskem vrtu na 24ur novica na dnu strani, še Kim Kardašitjan je višje. Ko se stepejo pa je novica izpostavljena kot udarna na vrhu
crazy1.gif

Sicer dobro vemo kake 'standarde' novinarstva ima POP TV, a vseeno je to najbolj obiskana novičarska stran v SLO.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Hitro človek dobi tak občutek, ko je zmaga na v Ljudskem vrtu na 24ur novica na dnu strani, še Kim Kardašitjan je višje. Ko se stepejo pa je novica izpostavljena kot udarna na vrhu
crazy1.gif

Sicer dobro vemo kake 'standarde' novinarstva ima POP TV, a vseeno je to najbolj obiskana novičarska stran v SLO.

Govora je o nogometu kot takem (vsaj to je tomi napisal in temu sem odgovarjal), ki ga slovenska javnost - glede na sorazmernost slovensko uspešnost v tem športu - spremlja nenormalno veliko. Uvrstitev na EP je bila večji dogodek kot drugo mesto rokometašev... na EP.

Torej daleč od tega, da slovensko javnost zanima fuzbal samo, ko je pizdarija. Drugi krog kvalifikacij od štirih (a koliko jih je že?) pa pač ni jebena prime time tema, a je to tako težko razumet?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.978
113
40
MB
če bi blo po celem svetu tak pol ok, tak pa je samo v sloveniji nogomet manj vredn od planinarjenja ... to pa nekaj ne štima ne?
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
''Uporabnik tomi pravi:
zanimivo je kak slovensko javnost začne nogomet zanimat samo ko je pizdarija,''

Ne vem kaj si ti razumel iz tega, ampak jaz sem odgovarjal točno na to - da je pizdarija udarna novica, zmaga pa je manj vredna od tračev neke ameriške kürve.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
A se samo meni zdi, ali pa se imena vseh članic družine začenjajo na črko K? Saj mogoče je to splošno znano dejstvo,ampak hej, ne spremljam kaj dosti te družine in njihovih zgod ter nezgod...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če bi blo po celem svetu tak pol ok, tak pa je samo v sloveniji nogomet manj vredn od planinarjenja ... to pa nekaj ne štima ne?
smile-1.gif

Ne vem a si res neumen/nesposoben razumeti napisano ali se samo delaš - v času LP, velikih tekmovanj, še posebej pa, ko Slovenija nekam pride, je nogomet medijsko izredno odmeven, z odprtimi rokami ga sprejema slehernik. Drugi krog kvalifikacij proti enemu noname bosanskemu klub pač ni prvorazredna tema, jebiga. A je to res tako razumeti ali naj počasi začnem verjeti, da ste Štajerci res malo posebni?

Glede tvoje brihtne posplošitve, da je tako po celem svetu, pa sploh ne bom nič komentiral, ker se mi zdi škoda zabijati čas s tipom človeka, ki hodi na kurbe v Gradec, po cunje v Lenti in misli, da lahko potem svoje ugotovitve generalizira na ves svet.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.978
113
40
MB
premalo bereš 24ur, bi bil up to date z vsakimi novimi tangicami ki si jih kupi
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
da je pizdarija udarna novica, zmaga pa je manj vredna od tračev neke ameriške kürve.

Odvisna kakšna zmaga - v finalu LP ali v enih kvalifikacijah, ki jih v različnih športih igra kakšnih 20 slovenskih klubih.

Da je pizdarija bolj udarna novica pa ne vem kaj naj rečem - dobrodošel v tretji letnik gimnazije, kjer se debatira o osnovah psihologije in sociologije. Že tolikokrat pogreta voda, da bi še gorenc svojo čajno vrečko iztrošil.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.652
1.154
113
Titograd
dopoldan so se verjetno spičili kaki potomci srbov z bosanci..... organizirane viole z busi v 6 urah (odhod iz mb je bil ob 6. uri) niso prišle verjetno niti do hrvaško-bosanske meje, ko se je začel pretep. Kolega je na tekmi in pravi da je navijanje iz obeh strani super, brez kakih provokacij.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
A mogoče veš potem, v čem je fora (če je sploh) te črke K v imenih, morjo bit vse K kot kardašijan? Priznam, tole me je začelo malo zanimat...

pa še za eazya (upam, da ni haram)
2dc752p.jpg

Nazadnje urejeno: