Viole pretep

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
"Pusti me molim te, da ga ubijem..."
10.gif

Naši so se ubranili, če prav vidim.

kolk je sovraštva v teh ljudeh ... pa ko nimamo neke povezave z njimi, pol bi pa eni radi jugoligo ... več bi blo mrtvih ko gledalcev
crazy1.gif

V teh ljudeh? V mestu ,kjer je umrlo cca 1600 otrok (poleg vseh ostalih) se je moronom zdelo pametno povelicevati ime osebe odgovorne za njihovo smrt. In potem je v njih sovrastvo? Tisti glavni ,ki mlati je kelner iz bara pred katerim so paradirali in ne nek oh in sploh navduse navijac nasprotne strani. Lahko se zahvalijo policiji da jih je pravocasna resila sicer bi res kdo ostal brez glave.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.979
113
40
MB
veš kak je nas prizadelo ko so sredi mb plezali po kužnem znamenju ko opice ki je spomenik temu da je v 17 stoletju za kugo umrla polovica prebivalcev!

pa je dobil za to kdo stol v glavo? NE!
je dobil kdo pepelnik v glavo? NE!

ker mi smo pač civiliziran narod ... oni so pač narod
smirk-1.gif

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.714
3.955
113
Ljubljana
hmpg.net
Sinovi tistih iz 17 stoletja so mrtvi 3 stoletja.

Starsi in otroci teh, ki so se tepli pa so morda umrli med obleganjen?

Razumes razliko ?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.507
5.703
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Jaz tudi ne razumem tega primitivizma. Kaj neki imamo mi doli s Sarajevom, to so po moje infiltrirani južnjaki pri Violah, ki še kar ne morejo pozabiti verske vojne v Bih.

Dejansko kar sem si najbol zapomnil med obiskom Sarajeva je bila ravno scooliranost Sarajevčanov.....prov občutiš energijo v mestu......ne znam opisat........pivo prav drugače steče po grlu kot pri nas
grin1.gif

O vojni se ne govori dosti......razen če plačaš ( ekskurzija z kakim ex veteranom). Tko da vrjamem da privre na dan če nekdo provocira ( štajerci)....kar je pa logiš.....

Pa tudi dogodek iz vlaka na BiH-Cro meji.......nekje pri Banja Luki so se nam pridružl neki "slovenci" na vlaku.......mislm slovenski državljani srbskega porekla.......en [cenzura]ček je prov iskal batine......tih nikol ni bil....skos je nekaj repal v kupeju....srbija je najjača...najbolja itd.....če pa ni repal je pa zopet kaj pametoval o veličini srbov....turæini gore dole.....ujkoti gore dole
stupid-1.gif

tko da sem se prov odstranu iz kupeja.....so me pol mal čudn gledal...čš a se ne strinjaš z nami
bonk.gif

Mi lepo na BiH-Cro meji......un papak valda na okn......pa prcat carinika......etak klasika....dokler je vlak stal je sprašval glupa vprašanja carinika.....ampak ok nimaš kej...ni povoda...ko se je vlak premaknu pa prec cariniku ujkoti....ne vem več kaj ...na [cenzura] vem da je blo umes.......jak majmun.....sm se sam križal

In taki papki pridejo pol kako u sarajevo......kao bomo mal balijke izzival.....pa neke vojne fore....a k so mel oni vojno dol je on še drku k..... doma na wc šolji
bonk.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.979
113
40
MB
da, pa se ni nikjer poročalo ... ampak pač bosančeki so itak vedno najbolj bogi pa nihče jih ne mara, bu fakin hu
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.507
5.703
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
veš kak je nas prizadelo ko so sredi mb plezali po kužnem znamenju ko opice ki je spomenik temu da je v 17 stoletju za kugo umrla polovica prebivalcev!

Ok da ste štajerci snnnnnn vedo.....da ste "ta ožuljeni turki " tud
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.979
113
40
MB
90 % ljudi je tak povsod kul
wink-1.gif

p.s. skupina navijačev ki je delala nerede je na poti nazaj v slovenijo

Kamele0N

23. jul 2008
42.507
5.703
113
Ja večx........tud na lentu.........lučki lučki...kupite lučki......ahahah.....k slišš ...sej ne znam definirat........brazilca mešanga s ciganom....pa še s štajerskim naglasom....snnnnn se mogo prov usest da nisnnnn popadu na tla
hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja večx........tud na lentu.........lučki lučki...kupite lučki......ahahah.....k slišš ...sej ne znam definirat........brazilca mešanga s ciganom....pa še s štajerskim naglasom....snnnnn se mogo prov usest da nisnnnn popadu na tla
hysterical-1.gif

...................................... (če ti je mogoče zmanjkalo pikic).

Drugače pa samo kažeš, da si isti kot ti huligani v Sarajevu, delaš se norca in misliš da si neki najjaæi, ker si uspel v MB najt cigota, v resnici pa en navadn Kekəəəəəc
bonk.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.507
5.703
113
No ja.................................priznam.........pil sem pivo na njihov verski praznik, če me to dela....................huligana pol pa tud prowww
tongue-1.gif

Kar se pa štajercev tiče........vas pa zmer rad zajebavam
tongue-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zanimivo je kak slovensko javnost začne nogomet zanimat samo ko je pizdarija, prejšnji teden ni nobena tv poročala o tekmi, niti o tem da se nobenega od 700+ navijačev željota ni dotaknil nihče v mb

Na 2:30 je pa kaj? Al si mislu, da ti ga bo Elen Batista Štader prišla potegnit za nagrado, ker si iz Maribora?
grin1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ksz
Samo komentarji k novici so pa za crknt...
hysterical-1.gif

"pa ljudi, civilizirano ponasanje je jedna stvar...ali on meni da kaze da hegel nije bio idealista...pa kako drugacije reagovati??? "
"Udri Slovence, majku im bugarsku.... il ono bijehu Madjari? "
"Ko zna sada koga su oni zapravo pretukli. Ako su prije neki dan izginuli Madjari mjesto Bugara. "
"pjevalo se po mariboru ? maaangupluk strašni !!! garant ste pjevali; na planincah lušno je !
smile-1.gif
"
aplauz.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
sam teli domačini al kaj so pa tudi norijo, kot da so jim viole posilile polovico 'plavih dam'...itak so hordašice lepše...
cool-1.gif