Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz tudi ne razumem tega primitivizma. Kaj neki imamo mi doli s Sarajevom, to so po moje infiltrirani južnjaki pri Violah, ki še kar ne morejo pozabiti verske vojne v Bih.
Dejansko kar sem si najbol zapomnil med obiskom Sarajeva je bila ravno scooliranost Sarajevčanov.....prov občutiš energijo v mestu......ne znam opisat........pivo prav drugače steče po grlu kot pri nas
O vojni se ne govori dosti......razen če plačaš ( ekskurzija z kakim ex veteranom). Tko da vrjamem da privre na dan če nekdo provocira ( štajerci)....kar je pa logiš.....
Pa tudi dogodek iz vlaka na BiH-Cro meji.......nekje pri Banja Luki so se nam pridružl neki "slovenci" na vlaku.......mislm slovenski državljani srbskega porekla.......en [cenzura]ček je prov iskal batine......tih nikol ni bil....skos je nekaj repal v kupeju....srbija je najjača...najbolja itd.....če pa ni repal je pa zopet kaj pametoval o veličini srbov....turæini gore dole.....ujkoti gore dole
tko da sem se prov odstranu iz kupeja.....so me pol mal čudn gledal...čš a se ne strinjaš z nami
Mi lepo na BiH-Cro meji......un papak valda na okn......pa prcat carinika......etak klasika....dokler je vlak stal je sprašval glupa vprašanja carinika.....ampak ok nimaš kej...ni povoda...ko se je vlak premaknu pa prec cariniku ujkoti....ne vem več kaj ...na [cenzura] vem da je blo umes.......jak majmun.....sm se sam križal
In taki papki pridejo pol kako u sarajevo......kao bomo mal balijke izzival.....pa neke vojne fore....a k so mel oni vojno dol je on še drku k..... doma na wc šolji