Viole pretep

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
KLIK

Sarajevo, danes dopoldan

intelektualci pri delu
crazy1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Te retardirance bi morali pred vsako tekmo zapreti v ogrado in jih pustiti, da se zmikastijo. Kar jih ostane, gredo lahko za šipo na tribune.
Ne samo Viole, vse take "navijače".

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.312
3.933
113
To je raja, večji problem vidim v glavnih (kangla, zahovič,....), ki to podpirajo. Zdelo se mi je enostavno neverjetno, ko so po obnovi ljudskega vrta na prvi tekmi domači navijači stolkli pol stadiona in polomili nekaj sto sedežev, mislim da greš delat škodo doma.
bonk.gif
hm..., če mene viola pred stožicami pomotoma okolje potem to ni več biznis. al je, pa jaz tukaj nečesa ne razumem?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.978
113
40
MB
zanimivo je kak slovensko javnost začne nogomet zanimat samo ko je pizdarija, prejšnji teden ni nobena tv poročala o tekmi, niti o tem da se nobenega od 700+ navijačev željota ni dotaknil nihče v mb

to o podpihovanju nasilja pa je za kozlat kaj ste eni sposobni napisat
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik jello pravi:
To je raja, večji problem vidim v glavnih (kangla, zahovič,....), ki to podpirajo. Zdelo se mi je enostavno neverjetno, ko so po obnovi ljudskega vrta na prvi tekmi domači navijači stolkli pol stadiona in polomili nekaj sto sedežev, mislim da greš delat škodo doma.
bonk.gif

S telim stavkom si se uvrstil med vodilne "Viole". A če drugje uničujejo je pa OK?

Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zanimivo je kak slovensko javnost začne nogomet zanimat samo ko je pizdarija, prejšnji teden ni nobena tv poročala o tekmi, niti o tem da se nobenega od 700+ navijačev željota ni dotaknil nihče v mb

to o podpihovanju nasilja pa je za kozlat kaj ste eni sposobni napisat
smile-1.gif
Zakaj bi se kdorkoli zanimal za sprehode po travniku? Predavanja o spolnem življenju enoceličarjev in reportaža z muharjenja sta bolj vznemirljiva od katerekoli tekme slovenske lige.

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.312
3.933
113
Glej, prebral sem intervju in to o odnosu do lastnine in odnosu do izjav glede rivalstva z LJ se mi je zdelo res neverjetno. Samo toliko in nič več. Očitno imajo tudi pri drugih klubih tak odnos, ne vem. Fucbal me drugače ne zanima, zdajle iz glave ti ne znam povedat niti enega igralca maribora ali olimpije, poznam pa demiroviča, ker sem enkrat pred leti ujel tekmo z gorico in sem se pozanimal kdo je (pač tako, zaradi pojave, in trebuha).

Sicer pa ti dam prav. Za povprečnega slovenca (sem se štejem tudi sam) so viole trop pijanih opic, ki jih fucbal zanima ene toliko kot včerajšnje vreme.

jello

Guru
22. sep 2008
10.312
3.933
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
bonk.gif

S telim stavkom si se uvrstil med vodilne "Viole". A če drugje uničujejo je pa OK?

Ne, niti najmanj. Ampak če že uničuješ je še toliko bolj čudno če to počneš ravno doma.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.978
113
40
MB
v bistvu so na večer ko je bla prva tekma na rtv slo pri športu poročali o (direkt zapisal sem si)
v vrstnem redu kak so si sledili prispevki:
- kolesarjenje
- odbojka na mivki
- judo
- u20 košarka
- in ... pazi to ... smučarski skoki

hysterical-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Tamali košarkaši so bili hudo gledljivi, napeto k strela. Slovenski nogomet si itak ne zasluži, da bi kdorkoli tratil minute zanj. Razen, ko komentira en štajerec na POP, če ne gledaš, misliš, da komentira tri največje bitke v zgodovini človeštva, taki superlativi, sami vitezi, bitke na smrt... Za posrat mi je komičen, obenem se mu pa klanjam, kako uspe iz take megle narediti nevihto. Vsa čast mu.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.978
113
40
MB
ja ja sej vem ... sploh na alterju ... sami intelektualci pa nihče ne gleda nogometa
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
niti o tem da se nobenega od 700+ navijačev željota ni dotaknil nihče v mb
Aha, torej to se je treba celo pohvalit, da Viole niso razbijali ali pretepali.
bonk.gif

Najbrž bi jim bilo treba dati celo kako nagrado za to.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.978
113
40
MB
če ni blo problemov sredi mb, ko jih je blo 10x več, zakaj bi šli zdaj delat probleme ko jih je bil en avtobus, sredi sarajeva? nagrado lahko damo tebi za funkcionalno nepismenost
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
organiziranih navijačev, ki jih je 10 avtobusov so še na poti
smile-1.gif

Torej je šlo tu za ogranizirane huligane, ki so šli toliko prej s namenom se ga napit do tekme in delat pizdarije... Bogve če sploh vstopnice imajo.

I

Izbrisan uporabnik #488

"Pusti me molim te, da ga ubijem..."
10.gif

Naši so se ubranili, če prav vidim.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Te retardirance bi morali pred vsako tekmo zapreti v ogrado in jih pustiti, da se zmikastijo. Kar jih ostane, gredo lahko za šipo na tribune.
Ne samo Viole, vse take "navijače".

zmaga.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.978
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
"Pusti me molim te, da ga ubijem..."
10.gif

Naši so se ubranili, če prav vidim.

kolk je sovraštva v teh ljudeh ... pa ko nimamo neke povezave z njimi, pol bi pa eni radi jugoligo ... več bi blo mrtvih ko gledalcev
crazy1.gif