Citat:
Uporabnik jello pravi:
To je raja, večji problem vidim v glavnih (kangla, zahovič,....), ki to podpirajo. Zdelo se mi je enostavno neverjetno, ko so po obnovi ljudskega vrta na prvi tekmi domači navijači stolkli pol stadiona in polomili nekaj sto sedežev, mislim da greš delat škodo doma.![]()
Zakaj bi se kdorkoli zanimal za sprehode po travniku? Predavanja o spolnem življenju enoceličarjev in reportaža z muharjenja sta bolj vznemirljiva od katerekoli tekme slovenske lige.Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zanimivo je kak slovensko javnost začne nogomet zanimat samo ko je pizdarija, prejšnji teden ni nobena tv poročala o tekmi, niti o tem da se nobenega od 700+ navijačev željota ni dotaknil nihče v mb
to o podpihovanju nasilja pa je za kozlat kaj ste eni sposobni napisat![]()
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
To je raja, večji problem vidim v glavnih (kangla, zahovič,....), ki to podpirajo. Zdelo se mi je enostavno neverjetno, ko so po obnovi ljudskega vrta na prvi tekmi domači navijači stolkli pol stadiona in polomili nekaj sto sedežev, mislim da greš delat škodo doma.![]()
S telim stavkom si se uvrstil med vodilne "Viole". A če drugje uničujejo je pa OK?
Aha, torej to se je treba celo pohvalit, da Viole niso razbijali ali pretepali.Citat:
Uporabnik tomi pravi:
niti o tem da se nobenega od 700+ navijačev željota ni dotaknil nihče v mb
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
organiziranih navijačev, ki jih je 10 avtobusov so še na poti![]()
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Te retardirance bi morali pred vsako tekmo zapreti v ogrado in jih pustiti, da se zmikastijo. Kar jih ostane, gredo lahko za šipo na tribune.
Ne samo Viole, vse take "navijače".
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
"Pusti me molim te, da ga ubijem..."![]()
Naši so se ubranili, če prav vidim.