Viole IMBECILI

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Sicer nevem kako je z ostalimi slo. navijaskimi skupinami, ker ne spremljam slo nogometa v zivo....
Vceraj sem bil povabljen od prijatelja na slo nogometni derbi v ljubljano. Se odoravim z zeno in otrokom, da pac zgubimo en popoldan in da tamali vsaj malo dozivi nogometa v zivo
Se pripeljemo v garazo stozic (itak zabasano) kjer nas skusa kombi MB registracije izsilit... Ker mu ne dovolim, vseh 6 pijanih stajerskih opic se prilepi na sipo in zacnejo je**at vse po spisku in mahajo naj pridem v njihov kombi ce si upam.... Haha, kreteni na kubik.... Seveda nisem sel, ker sem bil z druzino....me pa zanima kje vzgajajo take primerke, da grozijo in zmerjajo kar vse povprek...
Mi je samo zal, da nisem imel vsaj se enega mojega pajdasa s seboj, ker bi jih razmontirali skupaj s kombijem....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.121
1.279
113
42
Ni problem samo pri Vijolah ampak vseh slovenskih navijaških skupinah. Treba uvest England style

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Kaj da se pokoljejo med sabo?
confused-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ne, ampak da dobiš nekajletno prepoved oz. celo doživljensko. Nekje bi pač moral bit spisek takih debilov, ki (se) grejo lamat, namesto, da bi navijali.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.700
3.949
113
Ljubljana
hmpg.net
Zakaj je treba nekaj uvest.

Cel stadion je bil pod kamerami. Torej naj "junaki" plačajo celotno škodo. Vsakič. Bo kmalu zmanjkalo denarja za pivo in karte.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
50
LJ
Pri nas je žal tako, da škodo plača klub, katerega navijači so naredili škodo. To, da je vse posneto, v SLO ni ma veze. Žal.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.700
3.949
113
Ljubljana
hmpg.net
Ni čisto tako. Piše da je pod video nadzorom. Torej so posnetki lahko dokazni materijal. Kjer ne piše, se lahko slikaš. (imam krasno sliko dripca, ki mi je ukradel kolo. Policaj ga niti pogledat ni hotel).

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa kaki policaj te to je.Ga prijavim, da ne opravlja svojega dela... Sicer pa je boljše preprečit nasilje na štadionu, kot pa ga pol kaznovat.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Prevec majo kesa, klubi namrec. Sicer bi se tem debilom ze zdavnaj odpovedali.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa dodatn dnar tut ni problem.Naj hodijo in delajo nered, če čejo. Itak je vse zavarovano in posneto... ffs

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej pomoje to nekdo plača. Klub, skupina - nekdo že, samo ne pa posamezniki...

Vsaka karta vsebuje ime, priimek in št. sedeža. Mislim, da ne rabiš bit Caruso, da ugotoviš kdo je za kaj kriv. Ti si za svoj sedež odgovoren, sedež je polomljen - plačaj - mastno. Za vse ostalo so tu kamere, pa naj se tiste, ki imajo jajca tolčt po bogem varnostniku plačajo. Na varnostnikovem mestu bi jih še civilno tožil.

Za potrjene prekrškarje doživljenska prepoved obiska tekem v Sloveniji, v času gostovanj njihovega kluba javljanje na policijski postaji. Kot je že nekdo rekel. ENG style.

Med sabo pa naj se "navijači" tolčejo po kakšnih zakotnih ulicah.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah čakaj... tko pa ne moreš. Sej lomijo se vsi stoli, sej ne prime posameznik unga pod ritjo in ga odlomi, in gre domov. sej to hodi par posameznikov okoli in jih lomi, kjer se mu zazdi.

Mi je pa žalostno gledat slikco v časopisu, k tepejo enga varnostnika G7, policaji 2 vrste nižje pa samo gledajo. mislim, sej so na isti strani, in bi mu lahko šli pomagat. In tistga mulca vklent, in ga potem zaprt v eno sobo samega s tem varnostnikom. Pa kako so lahko take pi.zd.e, da si ne pomagajo??? a zato, ker ima varnostnik verjetno samo srednjo šolo, oni pa neko akademijo??? Sicer verjetno čakajo na ukaz nadrejenega, sam vseeno, ne moreš gledat kako tepejo človeka, k je tam ubistvnu namesto njega... žalostno res.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Dejansko je treba samo varnost poostriti, dodati ostrejše ukrepe. Včeraj pred tekmo sem se lepo sprehodil okoli stadiona in žal sem videl večina ljudi s pivom, vinom v rokah, prazne pločevinke ležale po tleh in tako dalje. Skratka, to me nikakor ni spominjalo na športen dogodek ampak zgolj na neko vaško veselico.
Kar se pa tiče viol in green dragons-ov, so pa isti. Me zanima razlog zakaj so se green dragons-i oz. nekateri pripadniki te navijaške skupine spravili na varnostnika. Viole oz. izjeme z IQ nižjim kot violica (roža), ki so lomile stole in jih metale na varnostike, razna pirotehnična sredstva ob zadetku (tudi za skupino green dragons velja).
Naj delajo na takih ukrepih, da alkohol enostavno ne pride na tak objekt in tudi opiti osebki ali pa za njih narest neko kletko oz. tist prostor zagraditi z mrežo in tako ne morejo ničesar vržti na igrišče. Glede na to, da se ve kdaj pridejo navijaške skupine, naj se postavi uro prihoda, se jih pregleda do nazga in telesne odprtine. Tist, ki zavrne pregled, se le obrne in gleda stožice iz samega tomačevega krožišča. Drugi, ki so jih dobili pri tihotapaljenju pa naj končajo pri sodniku, da dobijo pravično sankcijo. Že pri vstopu v samo parkirno hišo naj dajo vsakemu za pihat in tist, ki bo napihnil, ostane zunaj.
Vsa navijaška oprema naj bo skladiščena že v samem športnem objektu. Če se oprema nasprotne skupine kakorkoli poškoduje medtem, ko je "varno" spravljena, za njo odgovarja lastnik objekta.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.121
1.279
113
42
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ah čakaj... tko pa ne moreš. Sej lomijo se vsi stoli, sej ne prime posameznik unga pod ritjo in ga odlomi, in gre domov. sej to hodi par posameznikov okoli in jih lomi, kjer se mu zazdi.

Sej so skupina. Nej mu pa reče nej to ne dela ker bodo vsi najebal.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.780
180
63
ksz

zgori na reflektorjih bi morali bit snajperji pa kr pikat ekstreme. V nabojih bi morali bit pa eni bacili, k srbijo k 100 mater.

lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
@s22b - v MB na stadionu alkohol ni dovoljen, pred tekmo ga tudi okoli stadiona ne točijo več, tak da predvidevam, da je v LJ enako.

Sicer pa se strinjam s angleškim stilom dosmrtne prepovedi, ker drugače se to ne bo dalo rešit. Evo zdaj poglejte kako so porihtali pri njih, še ograje ne rabijo, ker nobenemu ne pride na pamet, da bi na igrišče vletel.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
ksz

zgori na reflektorjih bi morali bit snajperji pa kr pikat ekstreme. V nabojih bi morali bit pa eni bacili, k srbijo k 100 mater.

lp

Al pa kakšna zelena pizdarija, ki bi ti obarvala kožo na zeleno za 1 mesec...

B81

22. jul 2007
37.856
11.084
113
Za začetek bi lahko dali rediteljem pendreke v roke, jebomater da ti slabo postane, ko gledaš te živali...