Viktorji....

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Zelo mi je bilo všeč, kako si je Toš privoščil Zokija in kako neustrašno je vpletal Majdičevo v svoje štose. Prav fino je vodil vse skupaj. Mi je bilo tudi prejšnja 3 leta precej vseč: Slon in Sadež itak razturata vsakič, Zrnec je tudi precej dobro vodil. Sicer mi ob vragolijah večine podeljevalskih parov gre na bruhanje, a dober voditelj zna zadevo narediti kar gledljivo. Zadnja leta skoraj najraje od celotnega slovenskega programa gledam ravno Viktorje, WTF?

Nazadnje urejeno:

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
TOŠ ima kar nekaj predstav:
Hamlet in Zapufan pika sn sta zelo dobri. Je nekaj odlomkov na You Tube.

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Smesno je bilo tudi ko je pidžama rekel da se zahvaljuje viktorjem ker so mu omogocili da se pribliza zenski na manj kot dva metra
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Edina dobra stvar ; voditelj.... Pa to, da sta Lado in Jurij dobila viktorja. Jz sem se jokala, ko je dobilo NA ZDRAVJE viktorja, oh come on??? Nacionalka pobrala skor vse...
Ironija št. 2 - Val 202 niti Andrej Karoli ni bil nikjer nominiran, zato je kajpak radio dobil viktorja za posebne dosežke... Siddharta - ma daj, ste resni, spet oni? Boring...

B81

22. jul 2007
37.752
11.026
113
To je ravno to. Meni recimo Serpentinšek niti malo ni smešen s svojim napravljanjem, Toš je pa originalen.

No hotel sem rečt, da se mi (mi in vi) ne smejimo enakim šalam.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.251
113
Voditelj je bil že v redu, Bulič je pa očitno popoln [censored] ...
Ustante? Da sem v dvoriani, mu nazaj zavpijem "a tebi ne vstane ali kaj?"

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Kot ob vsakem prenosu iz CD me je zmotila belina sredi publike - prazni stoli (ki so beli oz. svetlo rjavi, da je ja še bolj očitno, koga ni bilo in koga ni več). Zelo očitno se je tretjina parterja praznila 10 minut pred koncem. So se mogoče bali, da ne bodo prišli do pijače? Da se bodo morali gužvati pred vhodom in se jih bo dotaknilo preveč ljudi?

V tujini imajo te stvari rešene tako, da najamejo par ljudi, jih lepo oblečejo in potem se ti presedajo po dvorani gor in dol, pač glede na potrebe. Tako je dvorana vedno polna, kar se na kamerah in z odra lepše vidi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
ljubljancani ponavadi razumejo samo prisiljen humor, ki je recimo bil viden na odru za zmagovalce, ko dobijo tisti kipec...vsak potem "mora" nekaj duhovitega povedat. Viktorji so lepa slika naše zabavne scene podn od podna. Najbolje nato izpadejo voditelji, vse ostalo pa žalost... že to da siddharta 7x dobi viktorja, vidiš da se na tej sceni nic ne dogaja.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
V tujini imajo te stvari rešene tako, da najamejo par ljudi, jih lepo oblečejo in potem se ti presedajo po dvorani gor in dol, pač glede na potrebe. Tako je dvorana vedno polna, kar se na kamerah in z odra lepše vidi.
Saj je že sedaj v dvorani sedelo veliko takih, ki jim je vstopnice kdo podaril. Mnogim se ne ljubi sedeti v dvorani in pridejo samo na zabavo.

Če imaš dober televizor, lahko doma vidiš in slišiš več, kot v dvorani.

Edina prednost ogleda prireditve v dvorani je bil nastop Pižame (takrat, ko so bile na televiziji reklame).