Viktorji....

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Samo voditelj mi ni všeč ....žal
frown-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Slutim, da se bo tudi v tej debati razvnel dvoboj Maribor-Ljubljana.
Štajerci bodo hvalili voditelja, kdorkoli bo mislil drugače, bo označen kot žabar, centralist,...

Kdo pa sploh je ta Toš?

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.959
406
83
Mislm d je učas u eni seriji igral če se ne motm. drgač je bil pa u dostih slovenskih filmih.zdj je pa neki stand up komedijant kao.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.051
6.237
113
Pa kak pri kur-cu vsako leto dobi viktorja za glasbenos kupino ravno Sidartha? Pa kaj nimamo drugega izvajalca, ki bi prebil to monotinijo? Tečni so že, sploh pa se ne spomnim, da bi kdaj imeli kakšen koncert v nači bližini. Sploh se tudi ne spomnim, da bi kdaj tile naredili kaj pametnega.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Pa kak pri kur-cu vsako leto dobi viktorja za glasbenos kupino ravno Sidartha? Pa kaj nimamo drugega izvajalca, ki bi prebil to monotinijo? Tečni so že, sploh pa se ne spomnim, da bi kdaj imeli kakšen koncert v nači bližini. Sploh se tudi ne spomnim, da bi kdaj tile naredili kaj pametnega.
Se strinjam! Pa Plestič med nominiranci!
grin1.gif
Kaj je naredu?
Aja pa za radijca bi mogu dobit Birko!
cool-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.051
6.237
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Se strinjam! Pa Plestič med nominiranci!
grin1.gif
Kaj je naredu?
Aja pa za radijca bi mogu dobit Birko!
cool-1.gif

No če se vprašujemo, me zanima tudi kaj je bivši Čuk naredil.
Plestenjak vem da je sinfonike skupaj spravil in posnel dvojni CD. Tudi koncert z simfoniki je bil kar zanimiv.