Secure 3D. Brez tega ni internetnega nakupa z MC.POS je nekaj drugega najbrž. V spletni trgovini jaz ne morem nič kupiti brez potrditveno kode. Na vem, kako se že temu sekjuritiju reče...
Secure 3D. Brez tega ni internetnega nakupa z MC.POS je nekaj drugega najbrž. V spletni trgovini jaz ne morem nič kupiti brez potrditveno kode. Na vem, kako se že temu sekjuritiju reče...
A ti povem kaj je prijatelj - tele, pa sem se še milo izrazil - sto let že trobijo banke KARTICE SE NE DA IZ ROK!!!Prav pa pride potrditveni SMS po opravljeni transakciji. Pred časom je v Orbaniji prijatelj plačal večerjo z MC. Kelnar je kartico odnesel, jo čez čas prinesel, ter dejal, da ne dela in naj plačajo z gotovino. Seveda je prijatelj v tem času dobil SMS o pozitivni transakciji.
Potem je bilo pa še zabavno, ko nenadoma nihče od zaposlenih ni znal več drugega jezika kot madžarščino.![]()
Tako je. Sploh pa ne kreditne.A ti povem kaj je prijatelj - tele, pa sem se še milo izrazil - sto let že trobijo banke KARTICE SE NE DA IZ ROK!!!
Vauu grd poizkusPrav pa pride potrditveni SMS po opravljeni transakciji. Pred časom je v Orbaniji prijatelj plačal večerjo z MC. Kelnar je kartico odnesel, jo čez čas prinesel, ter dejal, da ne dela in naj plačajo z gotovino. Seveda je prijatelj v tem času dobil SMS o pozitivni transakciji.
Potem je bilo pa še zabavno, ko nenadoma nihče od zaposlenih ni znal več drugega jezika kot madžarščino.![]()
Ta namig cel čas namerno ignorira, saj bi se potem debata lahko zaključila.Še enkrat. Na spletni strani VidaXL se prijavi v svoj račun. Saj si se moral registrirati, da si lahko opravil nakup. Ko se prijaviš imaš na voljo opcijo Moji nakupi, kjer vidiš, kaj se dogaja s tvojim naročilom. Tam imaš tudi kontakt za pomoč, vsaj tako piše v Q&A
Pa še - od takrat naprej mi vsepovsod na internetu meče njihove reklame ven. Prav čakali so me, da mi sedaj lahko najedajo s svojimi pizdarijami, ki jih na koncu niti prodat ne znajo. Kakor izgleda.