Vidatox

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ksz...

Pustite cloveka, vprasal je in izvedel. Jaz se pa strinjam, da probajo, ceprav mislim, da je vse skupaj bull shit. Pocasi se pripravljajo, ampak probavali bodo do konca. Mnogo izmed nas bi, cetudi realno ves, da ni moznisti. Verjetno neko notranje zadoscenje al kaj vem. Cloveku umira bliznjimsorodnik in to dojema in dozivlja drugace kot mi.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ko sem vidu ime Vidatox sem mislu, da gre kak produkt VIDA STUDIA d.o.o.
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.640
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ksz...

Pustite cloveka, vprasal je in izvedel. Jaz se pa strinjam, da probajo, ceprav mislim, da je vse skupaj bull shit.
Ne!
Potrebno je jasno pokazati, kako taki zvarki ne delujejo.
Tako kdo drug ne bo zapravljal denarja za nateg.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.640
113
Ja zihr
crazy1.gif

Ali pa le ne podpiram nategov.
Lažno upanje, zapravljanje časa, denarja(ja tudi to), življenja(Niso vsi, ki nasedajo takim nategom neozdravljivi. So pa neozdravljivi po takih "terapijah", ker zapravijo dragocen čas in bolezen napreduje). Ja, proti temu se je potrebno boriti.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
Ne se slepit, NOBENO, ampak res NOBENO homeopatsko "zdravilo" ne bo pomagalo. NE BO!!! Lahko verjameš vanj, lahko zanj zapraviš VES DENAR NA SVETU, pa NE BO POMAGALO!!!

Sorry ob izgubi dedka.

Hkrati pa zelo težko komurkoli tule gor rečeš, da naj bo tiho. Dovolj zgodaj smo ti/vam povedali, da bulls*it "zdravila" ne delujejo.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Iskreno sožalje zaradi dedka.
Temo pa bom raje zaklenil, ker drugega kot flamewarov več ni za pričakovati.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.