Vidatox

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
izgubit nimaš kaj

1. prevoženih 2400 km, mogoče še kak kilometer več. Če boš imel "srečo", se boš razsul v kakem snegu ali pa te bognedaj razsuje kamion

2. izgubil boš cel kup živcev in denarja.

3. izgubil boš dragoceni čas, ki bi ga lahko preživel z dedkom, se z njim pogovarjal, al pa samo ob njem bral knjigo al pa srfal po računalniku, da takrat, ko bo buden in dovolj pri močeh, ne bo sam. Mogoče lahko pogovore celo snemaš in jim potem prisluhneš, bo dragocen spomin

4. ponovno: poslavljanje je dela procesa umiranja svojca. Vsi morate sprejet, da se bo dedek poslovil in morate nehat letat in težit okoli.

5. od kod ideja, da ti lahko KDORKOLI, ki ni del medicine, še kakorkoli pomaga pri tako resni bolezni, kot je rak. Placebo tule ne bo pomagal. Sam sem zdaj že drugič del take zgodbe, pa zdravniki naredijo OGROMNO in se noro potrudijo. Dejstvo pa je, da so ene zadeve nepovratne in tam tudi placebo ne pomaga.

6. preberi si članek o poslavljanju od bolnega svojca, jih ne na internetu kar nekaj. Tam boš videl, da greš tudi sam skozui travmo. Zanikanje je del te travme. "Dedek ne bo umrl", "imamo še neko zdravilo", "narediti moram vse, ni važno, kaj, samo da bo pomagalo".

7. Prosim pokliči na Hospic Slovenija in se pogovori z njimi. Lahko se tudi skupaj oglasite pri njih (pa ne dedka s seboj vlačit, če tega ne bo zmogel). Lahko vam tudi povejo, kje je vam najbližji svetovalec ni se obrnete nanj. Link: http://drustvo-hospic.si

8. Nasvete lahko dobiš tudi na Društvu onkoloških bolnikov. Na spletni strani http://www.onko-i.si/dejavnost...iativna_oskrba/

Razumem te, greš skozi eno najtežjih stvari v življenju, ampak sebi in svojim staršem, žlahti si DOLŽAN pazit nase. Pot v Albanijo ni to. Le pomisli, kako grozno bo za tvoje starše, če zdaj, ko jim umira njihov oče, tast, "pobegneš" na drugi svet še ti.

Želim ti vse dobro v teh težkih trenutkih.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
btw kaj si ti polcaj da bi rad dobesedno vedu kdo gre iskat to al kaj? NAS sem mislil kot družina pa kaj se nej teb zgovarjam ti si se obesu na to kdo gre kam, ker če ga nimaš kaj koristnega za povedat bodi raje tiho pa kje drugje troši svojo pamet

verjetno pa delaš kje u medicini ker ne odobravaš tega zdravila za krepitev imunskega sistema, mogoče je čas da si malo prebereš o tem in izkušnje z njim pa ti bo bolj jasno zakaj ga gremo iskat

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.640
113
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
verjetno pa delaš kje u medicini ker ne odobravaš tega zdravila za krepitev imunskega sistema, mogoče je čas da si malo prebereš o tem in izkušnje z njim pa ti bo bolj jasno zakaj ga gremo iskat
O vem, vem zakaj. Ker ste naivni in obupani. Iščete zadnjo rešilno bilko, čeprav ne obstaja.

Mirage

Pripravnik
30. nov 2007
223
10
18
In to je?
Vem, da je hudo, tudi sam imam osebno izkušnjo s tem, ampak slej ko prej se moraš sprijazniti...
A res verjameš, da so ravno v Albaniji izumili zdravilo za "raka" in da tega drugje v razvitem svetu ne poznajo? Če bi obstajal kakršen koli verodostojen dokaz, da to zdravilo dejansko deluje, bi ga bodi brez skrbi uporabljali tudi pri nas. Tako pa je to le še eden izmed nategov za potegnit denar od obupanih svojcev, ki iščejo rešilno bilko.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
sej ga niso razvili u albaniji, zdravilo je iz Kube in Kuba ima v Albaniji kubansko kliniko edino v evropi kjer prodajajo vidatox, vsi hodijo tja, francnija, španija, italija in cela bivša juga

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Prvi link na googlu pravi da je Vidatox 30C homeopatsko zdravilo. 30C pomeni da je zadeva redčena 1:10^60. Za lažjo predstavo - če imaš eno molekulo škorpijonovega strupa, potrebuješ 10^60 molekul vode. Toliko vode pa skupno na Zemlji sploh ne obstaja.

Pa še razlaga 30C raztopine iz wikipedije:
Citat:
Dilution advocated by Hahnemann for most purposes: on average, this would require giving two billion doses per second to six billion people for 4 billion years to deliver a single molecule of the original material to any patient.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.640
113
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
sej ga niso razvili u albaniji, zdravilo je iz Kube in Kuba ima v Albaniji kubansko kliniko edino v evropi kjer prodajajo vidatox, vsi hodijo tja, francnija, španija, italija in cela bivša juga
Vsi tepci hodijo tja ja.
smirk-1.gif
Pa naj se še tako grdo sliši, tko je

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Par dni nazaj sem polistal neko knjigo o homeopatiji v knjiznici, celo neka dr.med napisala... In sem si rekel, da bom kaj vec prebral, pa sem prisel le do druge strani, kjer zelo strokovno poducijo kako zdravile delujejo. Priblizni tako je slo: Kava je pozivilo, ce pa jo razredcimo v razmerju 1:xxxxxxxxxx, postane zdravilo za nespecnost.
smile-1.gif
Verjetno so se priporocali, da teksnega zdravila ne smes spit prevec, da ne zaspis za vedno.

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.278
113
za šankom
bi te lepo prosil če boš javil rezultat terapije z vidatoxom.pa da ne boš mislil da se spet norčujem.resno mislim

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
kaj pa če ti povem da ga ne grem jaz iskat ampak drugi ljudje? kaj boš pa na to reku?

Tole:

Želim ti vse dobro v teh težkih trenutkih.

A si sploh prebral moj post? Si šel pogledat na kakega od linkov? Si poklical na kako od organizacij, ki lahko pove, kaj je to paliativna oskrba?

Ko sem govoril z negovalkami, ki pomagajo bolnikom, ko sami ne morejo več skrbet zase, sem zvedel kopico grozljivo žalostnih zgodb, kjer so prej pretežno dobro situirani ljudje zapravili vse (ja, VSE!!!) premoženje za homepatska zdravila, da so jim potem medicinci za svoj denar kupovali one turbo hranilne napitke, ki jih na koncu edino še lahko zaužijejo.

Ne se slepit, NOBENO, ampak res NOBENO homeopatsko "zdravilo" ne bo pomagalo. NE BO!!! Lahko verjameš vanj, lahko zanj zapraviš VES DENAR NA SVETU, pa NE BO POMAGALO!!!

Še enkrat:

Želim vam vse dobro v teh težkih trenutkih.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Nekoc sem se pogovarjal z onkologom, ki je rekel, da je naredil preiskus na svojih pacientih oz. svojcih, ko jim je rekel, da ni vec pomoci. Da pa pozna koleha s cudeznim zvarkom, ki pa ni ravno poceno, okoli 1000 dem. Nihce ni rekel ne. Seveda jim je povedal da to ne obstaja, pa tud drugace je komuniciral z njimi, ne, obzirno. Seveda pa tej cudezni zdravilci pogosto delujejo z roko v roki z zdravniki, ki jih napotijo polnit njihov proracun. Povedal je tudi zgodbo o mladoletni punci, ki ji ni bilo vec pomoci. Druzina ni obupala in je dal vse za cudezna zdravila. Dekle je umrlo, oni pa so bili ob 40k Eur. No homeopati so vsaj cenejsi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.