Vidatox

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
je kdo kdaj kje zasledil kje bi se dalo to dobit v naši deželi imel kdo izkušnje z njim?

drugače se gre za homeopatsko zdravilo za raka

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Pojdite prosim na onkologijo in se pogovorite z zdravnikom. Zaupajte mu, postavljajte mu vprašanja toliko časa, da vam ne bo vse jasno. V družini imamo stik z rakom, pa so zdravniki zlata vredni. En od svojcev je pokonci in aktiven že precej "predolgo", pa je še kar v redu in zdravila lepo pomagajo aktivno živet kljub precej slabi prognozi.

Od negovalk, s katerimi sem imel stik, pa od osebja na onkološkem sem slišal že shrljivo število grozljivih zgodb, ki govorijo o najbolj preprostih rakastih obolenjih, ki jih zelo uspešno zdravijo, če se jih pravočasno uspejo lotit. Ljudje pa čisto na koncu popolnoma shirani in pokradeni pridejo k njim, k jim zares ni več pomoči.

Vso srečo, pa zaupajte v preverjene metode!

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
zdravniki iz onkologije so dvignil roke nad mojim dedkom tko da se z njimi nimam več kaj pogovarjat... ko so ugotovili napredek raka so mu naredili 6 obsevanj glave in ga poslali domov v domačo oskrbo, ker seveda rabijo postlo tudi za druge

bral sem o tem vidatoxu da naj bi nekaterim pomagal in jim podalšal življenje še za kakih par let, nekdo je pisal svojo izkušnjo da je bil praktično priklenjen že na posteljo ampak ko je začel to jemat je celo že shodil nazaj spet... drugi so pa spet napisali da se jim je stanje poslabšalo, očitno je odvisno od človeka... ampak poskusit je treba

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.640
113
Probej z bomboni, ki jih deda ne pozna in mu povej, da so zdravilni. Učinek bo enak.
Se ne zajebavam.

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.278
113
za šankom
nočem bit pameten ampak če so zdravniki dvignili roke kot ti rpaviš v bistvu so ga paliatvno obsevali mu žal ni za veliko pomagati.če sem prav razbral je karcinom že metastaziral.nobeno homeopatsko zdravilo pa žal tega ne bo zavrlo kaj šele naredilo regres

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Romano Zago . Katoliški duhovnik, prebral sem njegovo knjigo in njegovo zdravilo ne bo nikogar spravilo na kant. V knjigi omenja tudi bivšega beograjskega nadškofa (pozabil sem, kako se je že pisal, bil je pa Slovenec) z možganskim rakom, ki mu je kar za nekaj let podaljšal življenje.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.640
113
A na zvarek tete Pehte si pa pozabil?
confused-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ne vem, če je res ali ni res, ker tega na srečo nisem potreboval. Pater Romano Zago pa trdi, da je pozdravil na tisoče rakastih bolnikov. Tak človek pa o tem res ne bo lagal, posebej, ker dela vse to brezplačno.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.640
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ne vem, če je res ali ni res, ker tega na srečo nisem potreboval. Pater Romano Zago pa trdi, da je pozdravil na tisoče rakastih bolnikov. Tak človek pa o tem res ne bo lagal , posebej, ker dela vse to brezplačno.
Me zanima, v kateri verziji realnosti se nahajaš? Ker zihr nisi v isti, kot večina.

P.S. Jaz trdim, da znam leteti. Ampak če so v bližini kamere in kakšni znanstveniki, moja moč čudežno izgine. Žal
crazy1.gif
Ti pa lahko mojo ultra moč potrdi Franca iz sosednje vasi

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.278
113
za šankom
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ne vem, če je res ali ni res, ker tega na srečo nisem potreboval. Pater Romano Zago pa trdi, da je pozdravil na tisoče rakastih bolnikov. Tak človek pa o tem res ne bo lagal, posebej, ker dela vse to brezplačno.

a se ti ne zdi da če bi jih to pozdravilo bi k njemu drli vsi bolniki sveta in številka ozdravljenih bi morala biti preko milijona

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
nič, odločitev je padla, drug teden gremo v Tirano po Vidatox, iz Trsta z avionom direkt v Albanijo. Gospodje te poberejo na letališču in te peljejo do te klinike vazamejo te preko vrste ker si potnik z letalom, s seboj je potrebno imeti vse izvide prevedene v angleščino da se to preštudira in da povejo kakšne doze tega zdravila se jemlje. Zdravilo se lahko legalno pripelje v Slovenijo ker dobiš certifikat in vse potrebne papirje za prevoz čez mejo. Upam da bo delovalo ker to je še zadnje upanje pa večinoma pišejo pozitivne reči o njem.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.640
113
Hodite lepo počasi, da bo ubogi človek imel vsaj nekaj od tega-lep izlet.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
nič, odločitev je padla, drug teden gremo v Tirano po Vidatox, iz Trsta z avionom direkt v Albanijo. Gospodje te poberejo na letališču in te peljejo do te klinike vazamejo te preko vrste ker si potnik z letalom, s seboj je potrebno imeti vse izvide prevedene v angleščino da se to preštudira in da povejo kakšne doze tega zdravila se jemlje. Zdravilo se lahko legalno pripelje v Slovenijo ker dobiš certifikat in vse potrebne papirje za prevoz čez mejo. Upam da bo delovalo ker to je še zadnje upanje pa večinoma pišejo pozitivne reči o njem.

Se opravicujem ampak to je tipicen primer kaj bi vse ljudje naredili ko stvari postanejo resne in je resnica na dlani.

Pa srecno!

igi

Guru
13. okt 2007
5.594
1.200
113
Celje
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:

Se opravicujem ampak to je tipicen primer kaj bi vse ljudje naredili ko stvari postanejo resne in je resnica na dlani.

Pa srecno!

ja ampak sej načeloma.... kaj pa lahko v takšni situaciji sploh izgubiš? Tistih nekaj 100 eur. Če jih imaš, jih pač "zapraviš". Tudi če na koncu ni efekta. Poskusil si pa le.

Dobro zase vem kaj bi naredil v takšni situaciji, ampak to je že druga zgodba...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Kolega mi je pravil zgodbo o nekih homeopatskih kroglicah, verjetno se gre ravno o tej zadevi. Tirana, italijanski zdravnik, 'ekstrakt skorpionovega strupa'... Nabavil jih je, efekta pa seveda ni bilo nobenega.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.