Vici, takšni in drugačni (3)

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.363
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
1.jpg

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.575
4.494
113
49
Na sončni strani ALP
KEMIČNA ANALIZA ŽENSKE

Kemčni element:
Ženska

Kemični simbol:
Že

Odkril:
Adam

Atomska teža:
Optimalna 60 kg, obstajajo pa tudi izotopi, ki varirajo od 40 do 250 kg.

Pogostost pojavljanja elementa:
Večje količine se lahko najdejo v urbanih središčih, vendar pa kemično čistejše primerke najdemo le v oddaljenih hribovskih območjih.

Fizične lastnosti:
Površina je običajno premazana z barvo ali kremo. Javlja se v vseh agregatnih in drugih stanjih. Zavre naenkrat, zamrzne brez razloga. Topi se, če uporabimo pravilen postopek.

Kemične lastnosti :
Lahko se spaja z zlatom, srebrom in drugimi plemenitimi in polplemenitimi kovinami ter z dragim kamenjem. Absorbira velike količine dragih materialov. Lahko nenadno eksplodira, in sicer brez predhodnega opozorila ali znanega razloga. Ne topi se v vodi, vendar se ji trdota znatno zmanjša, če se raztaplja s kvalitetnim alkoholom. Je najučinkovitejši poznani element za vpijanje denarja. Kot element se zelo redko nahaja v čistem deviškem stanju.

Pogosta uporaba:
Uporabljajo se predvsem kot okras, posebej v bogataških vilah, ob bazenih in v dragih športnih avtomobilih. Je odlično zdravilo za sprostitev in zelo učinkovito sredstvo za čiščenje.

Izvršeni poskusi:
Obarva se rdeče, ko jo presenetimo brez embalaže. Obarva se zeleno, ko se znajde poleg boljšega primerka.

Nevarnost:
Je zelo nevaren element, razen v rokah strokovnjaka, ki ima pravo orodje ilegalno je imeti več kot eno. Lahko jih posedujemo tudi več, vendar le pod pogojem, da jih hranimo na različnih lokacijah in pazimo, da ne pride do neposrednega stika med posameznimi elementi.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.526
1.126
113
Gnes je Marijin svetek, ka nete slučajno brneli s kosilnicami tisti ka ste zmetali sneg s trave!

mihagr

Pripravnik
25. avg 2007
394
23
18
Ljubljana
Tale je malo novejši:
V neki avstrijski krimi nadaljevanki so povedali tole šalo:
Pogovarjata se dva duhovnika in eden reče:"Težki časi so za nas, cerkvenih porok je vedno manj in cerkvenih pogrebov tudi."
Drugi mu prikima in doda: "Ja še dobro, da grem včasih malo po vasi, če ne tudi krstov otrok ne bi bilo več."

Metka22

Zelenc'
Izključen uporabnik
8. jun 2023
12
-53
3
Seveda, tu je daljši vic:

Mojster kovinske obrti je dobil naročilo za izdelavo kovinskega zajca. Stranka, ki je naročila zajca, je bila navdušena nad kovino in želela je nekaj posebnega.

Mojster se je lotil dela in po nekaj tednih je predstavil končni izdelek. Kovinski zajec je bil izjemno realističen, z bleščečo kovinsko dlako in živahnimi očmi.

Stranka je bila navdušena in vprašala mojstra: "Kako ste uspeli ustvariti tako neverjetno realističnega kovinskega zajca?"

Mojster je odgovoril: "No, to je bila kar naloga! Najprej sem poskusil narediti kovinske ušesa, a so bila pretrda. Potem sem poskusil narediti kovinske oči, a so bila pretežka. Nazadnje sem se odločil, da začnem z nogo pravega zajca – in tako sem dobil popoln model za svoje personilizirani obeski za ključe kovinsko delo!" šamponi proti prhljaju