Vici, takšni in drugačni (3)

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.526
1.129
113
Slovakia
334454832_244570657927630_8044555069639197837_n.jpg

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.387
2.564
113
NE RAZPRAVLJAJ Z OSLI

Osel reče tigru:
- "Trava je modra."
Tiger odgovori:
- "Ne, trava je zelena."

Debata se je sprevrgla v prepir, zato se osel in tiger odločita, da gresta k sodniku. Prišla sta pred leva, kralja džungle. Še preden sta prišla direktno pred levji prestol, je osel začel kričati:
- "Vaša visokost, ali je res, da je trava modra?"
Lev je odgovoril:
- Res je. Trava je modra."
Osel nadaljuje:
- "Tiger se ne strinja z mano, mi nasprotuje in me jezi. Prosim, kaznujte ga."
Tako kralj izjavi:
- "Tiger bo kaznovan s 5 leti molka."
Osel poskoči od veselja in nadaljuje pot, zadovoljen s kraljevo sodbo in si ponavlja:
- "Trava je modra" ...
Tiger je svojo kazen sprejel, vendar mu noče dati prav in vpraša leva:
- "Vaša visokost, zakaj ste me kaznovali? Konec koncev je trava zelena."
Na to je lev odgovoril:
- "Da, res je trava zelena."
Zato tiger spet vpraša:
- "Zakaj ste me potem kaznovali?"
In lev je odgovoril:
- "To nima nobene zveze z vprašanjem, ali je trava modra ali zelena. Kaznoval sem te, ker je nemogoče, da pogumno in inteligentno bitje,kot si ti, izgublja čas s pogovorom z oslom. In potem prideš še k meni s tem neumnim vprašanjem."

Najhujša izguba časa je prepiranje z idiotom in fanatikom, ki ga resnica ali realnost prav nič ne zanimata. Zanima ga le zmaga njegovih napačnih predstav, vraževerja in iluzij. Nikoli ne izgubljajte časa s prepiri, ki nimajo smisla.
So ljudje, ki ne glede na to, koliko dokazov jim predložiš, še vedno ne morejo razumeti ničesar.
In potem so tu še drugi, ki so zaslepljeni s svojim egom, sovraštvom in maščevanjem in vse, kar želijo, je imeti prav.
"Ko nevednost kriči, inteligenca molči." Vaš duševni mir je za vas vreden več.

Zakaj je Kajn Abla ubil? Ker je dolge vice pravil!

8 marec.jpg

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.575
4.494
113
49
Na sončni strani ALP
Pride žena domov in reče možu:" Ti srček, a se spomniš, kako je mene vsa ta leta bolela glava?"
Mož:" Ja..."
Žena:" No, zdaj me ne boli več."
Mož:" A čisto nič?"
Žena:" Niti malo."
Mož:" Ja kaj si pa naredila?"
Žena:" Sodelavka me je naročila pri hipnotizerju. Povedala sem mu, da me skoz boli glava, pa mi je rekel, naj se postavim pred ogledalo, se gledam in si govorim
" Ne boli me več glava"
"Ne boli me več glava"
"Ne boli me več glava".....
Mož:" In to ti je pomagalo?"
Žena:"Ja!.... ti poslušaj, a ne bi ti tud šel k njemu? Zadnji dve leti se nisi glih skazal med rjuhami..."
Po večkratnem pregovarjanju mož gre do tega hipnotizerja, pride domov, zagrabi ženo, jo sleče, vrže na posteljo in imata noro divji sex. Ko končata, mož vstane,ji reče naj počaka v postelji, on pa odhiti v kopalnico.
Čez par minut pride ven in spet imata nor divji sex. Stvar se ponovi še enkrat. Ko končata, spet mož reče ženi naj ostane v postelji, on spet v kopalnico, ampak tokrat je žena z zadnjimi močmi šla za njemu, ker jo je zanimalo kaj dela v kopalnici.
Našla ga je pred ogledalom in slišala kako se gleda in govori
"Ni moja žena",
" Ni moja žena "
"Ni moja žena "......

Pogreb moža bo v soboto....

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.575
4.494
113
49
Na sončni strani ALP
Poldetu je Marta zrasla vrh glave. Videt jo ne more več. Ločil se ne bi, ker bo vse narobe (vaško okolje pa cerkev ...) frderbal pa je tudi ne bi, ker ne bi rad šel v arest.
Pa v bifeju pride njegov pivski prijatelj Lojze na idejo:
"Ti, Poldi a veš kaj naredi? 40 dni zapored jo kavsaj 15x na dan. Pa ma da crkne od sexa jebentiš..."
Poldetu je ideja všeč. Spije pivo in gre domov.
Minevajo dnevi, tedni.. Poldeta pa ni na spregled. Še v soboto v bife več ne pride. Pa se Lojze le odpravi do Poldetove hiše po 39 dneh, da vidi kaj je s prijateljem.
Zagleda ga pred hišo.. kakšen je... shujšan. Hodi s pomočjo hojice. Lica upadla, oči čisto motne, noge se mu tresejo ko hodi.. v obraz pepelnato siv. Lojze je zaprepaden:
"Ja Polde.. ja kaj pa je s teboj????"
Pravi Polde s tihim tresočim glasom:
"Ja delam tako kot si rekel. Ma ne 15x. 20x na dan jo žgem... ko plemenski bik jo rukam...."
Lojze vprašujoče:
"Pa Marta??"
Polde z malce leska v očeh:
"Pa lej jo.. poje... vriska... spet je kuhat začela. Vsa srečna je... Revca ne ve da bo jutri umrla."

• Haha
Reactions: jonny77

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.333
9.572
113
EU
Dve ženski se pogovarjata:
- Ali se tebi tudi kadi po sexu?
- Ne vem, nisem nikoli pogledala.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.387
2.564
113
OŠ Prežihov voranc
Telovadba. Dve najstnici se pogovarjata.
Prva: Veš so mi začele sramne dlačice rast.
Druga: Pa te pri sexu to kaj moti?