VIBER

alien_alien

Pripravnik
7. dec 2014
77
0
6
Pozdravljeni

Na prenosnik sem si namestil aplikacijo VIBER. Na telefonu Nokia Lumia 710 mi aplikacija normalno deluje, na PC-ju pa nikakor ne dobim kode za aktiviranje. Na telefonu imam BOB številko. Ne vem, kje bi bila lahko težava, da mi VIBER ne pošlje kode za aktivacijo ?

Lep pozdrav,

alien_alien

Pripravnik
7. dec 2014
77
0
6
To je že res, vendar pa sem aplikacijo namestil tudi na tablico, katera nima enote za sim kartico, pa zadeva pravtako deluje in sem jo lahko namestil. Kodo za aktivacijo sem takrat dobil na telefon, jo vpisal v tablico in VIBER na tablici od takrat normalno deluje.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Pa si tisti trenutek, ko želiš kodo, prijavljen v telefonu?

Če nisi, se prijavi in poskusi ponovno.

Če ni nič, počakaš in imaš ukaz, naj te telefonsko pokličejo in sporočijo aktivacijsko kodo. Po telefonu poslušaš in pretipkaš. VIOLA!
cheer.gif

LP

alien_alien

Pripravnik
7. dec 2014
77
0
6
Sem prijavljen v telefonu, pa ni sporočila. Tudi nikjer ne najdem opcije, da jim povem, da me pokličejo in mi telefonsko sporočijo kodo.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik alien_alien pravi:
To je že res, vendar pa sem aplikacijo namestil tudi na tablico, katera nima enote za sim kartico, pa zadeva pravtako deluje in sem jo lahko namestil. Kodo za aktivacijo sem takrat dobil na telefon, jo vpisal v tablico in VIBER na tablici od takrat normalno deluje.

Istočsno imej telefon na WIFI ali mobilne podatke, ter odprto plikacijo VIBER. Nato dobiš sporočilo v viber, ne navadnega sms na GSM. Na compu pprav tako vpiši gsm števiko, kjer ti VIBER že laufa. Izberi država slovenija, ter vpiši številko brez 0. npr 41 xxx xxx in ne 041 xxx xxx.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Drugega, ti nebi znal rečt kot da kontaktiraj support. Jest mam tko na svojem laptopu in GSM, ter sin na svojem laptopu in GSM. In zadeva dela. Sva pa oba na TUŠMOBIL, če ima to kej veze.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Pac, preveri da si na napravi gotovo online, bolje preko Wi-fi in da tisti trenutek uspesno prejemas in posiljas sporocila.

alien_alien

Pripravnik
7. dec 2014
77
0
6
Zdravo

Naredil sem vse po navodilih, kot ste opisali zgoraj. A še vedno brez uspeha. S strani BOB-a ne dobim kode za aktiviranje.
Ali je kdo izmed vas morda naročnik paketa BOB, da bi poskusil aplikacijo viber aktivirat na svojem prenosnem računalniku ?
Pa da potem vidimo, ali BOB pošlje kodo na telefon, ali ne.

Lep dan,

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Bob ne bo nič poslal. Gre za sporočilo v aplikaciji VIBER, ne za navaden sms. Pojdi v viber na telefonu pa preglej sporočila.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
Če nimaš na telefonu Viber, ti pošljejo sms. Je pa res, da noče ob vsaki registraciji poslat sporočila. Moraš večkrat poskusit
capture.png

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Za aktivacijo Viberja n telefonu dobis SMS. Za aktivacijo Viberja na PC pa moras imeti na telefonu ze aktiviran in dejaven viber, na katerega ti posljejo sporocilo za aktiviranje Viberja na racunalniku.
Mislim da gre tukaj za nerazumevanje uporabnika, saj omenja BOB SMS, kateri v njegovem primeru nima veze z Viberjem.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ali se da viber čez noč kako utišat? wifi bi imel pa še vedno prižgan zaradi drugih stvari;)

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Ni
evil.gif
da ne gre.
Kaj pa vem to mi je prvo na misel prišlo, bo pa treba preizkusit.
Kaj misliš da ne bi šlo?