Viber in Ne moti funkcija na Androidu

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Pozdravljeni
Imam Samsunga S8 in nikakor ne uspem nastaviti, da bi mi Viber ko je telefon v funkciji Ne moti zvonil samo za izjeme katere imam nastavljene. Zvoni mi za vse. :(
Je možno da zvoni zaradi tega, ker je v Viber grupi oseba, katera je na seznamu izjem (čeprav ne piše ta oseba) ?
Prosim za pomoč

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Katero verzijo Androida imaš? Pri Oreo lahko nastavljaš DND override na nivoju posameznih kanalov, pri Nougat pa mislim da zgolj na nivoju celotne aplikacije.

Idi pod nastavitve / aplikacije / najdi aplikacijo Viber in preveri nastavitve pod "App notifications" (ali nekaj takega).

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Katero verzijo Androida imaš? Pri Oreo lahko nastavljaš DND override na nivoju posameznih kanalov, pri Nougat pa mislim da zgolj na nivoju celotne aplikacije.

Idi pod nastavitve / aplikacije / najdi aplikacijo Viber in preveri nastavitve pod "App notifications" (ali nekaj takega).
Zdravo

Imam Oreo. Saj tam pod nastavitve / aplikacije / sem že vse pregledal pa nikjer ne najdem kakšne možnosti??

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Jaz sicer nimam Viber, ampak če primerjam s Telegram ali pa Hangouts, potem greš v Settings / Apps / najdeš aplikacijo Viber in greš v podmeni "App notifications".

Potem pa imaš 2 scenarija: ali imaš že takoj na začetku on/off stikalo za "Override Do Not Disturb" ali pa imaš seznam kanalov (chat skupin), kjer potem klikneš na posamezen kanal in imaš znotraj njega on/off stikalo za "Override Do Not Disturb".

To stikalo daj na OFF pozicijo. Če pa je že na OFF, potem pa je problem v sami aplikaciji Viber in verjetno ne bomo mogli nič kaj pomagati glede tega.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
ali pa imaš seznam kanalov (chat skupin), kjer potem klikneš na posamezen kanal in imaš znotraj njega on/off stikalo za "Override Do Not Disturb".
Te možnosti jaz nikjer ne najdem..niti v settings niti v sami aplikaciji. Imam občutek da je problem v sameme Viberju.