Veza in absolvent

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Sva se zmenila. Ona gre na absolventa, jzt grem pa v LATVIJO !
zmaga.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Kok ste začel pretiravat. Pač ni mu do takšne zabave. Nevem kje je tu problem. Vsi tukaj pametujete kok ste divji in največji party animali. Verjetno ste najbolj glasni tisti, ko ni dolg tega kar ste spet samski in niste v vezi nikamor smel it. Govorite ko da bi ga poznal že cel življenje in točno vedl kakšna je njuna zveza.
bonk.gif

Ženska mu je predlagala, da lahko greta skup na absolventa in da sama ne gre. Njemu se pač ne da 1000€ zapravt za 7 dni pijančevanja in bi jo raj kam drgam pelu. Verjetno ona tud ne bi imela nič proti. Pač dala je predlog in ob bi ji rad ustrega čeprav mu takšna divja zabava ne diši preveč. Zakaj je zdej on [censored]?

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik smrdim pravi:
Sva se zmenila. Ona gre na absolventa, jzt grem pa v LATVIJO !
zmaga.gif

Js te glih zagovarjam, ti pa prilimaš link do prasičk iz Latvije. Če te že mikajo dobre p*čke pol pejt na absolventa. Zdej si me pa zmedu.
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
Sm sam povedu, da se mi za dokaj resne pare to ne zdi najboljša oblika zabave

kaj se ti pa zdi primerna oblika zabave za resne pare? Pa sej na absotu le peščica folka liže smetano iz popkov in podobne zadeve, preostala večina pa žura ravno tako kot kje drugje, le da je vse skupaj še malo bolj zabavno, ker se praktično 24ur na dan nekaj dogaja. Absolvent je toliko kurbirski (če se grdo izrazim), kolikor si sam tak. Če ti ni do tega, se dogaja še tok drugih stvari, da ti vsekakor ni dolgčas.

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Link je bl zajebancija, ampak ja, recimo da si zadel bistvo.
Res mi ni do te vrste žuranja, kar ne pomeni, da sm zategnjen k Benedikt petidvajseti.
Če bo hotla it sama, bo šla. Priznam pa, da se sam ne bom počutu najbolš, ker če ma nekdo kokr tok rad kakšno osebo, ob tej stvari ne boš ostal ravnodušen. Pa ne mi rečt, da lahko ljubljeno osebo pustiš na absolventa in niti za en trenutek ne trzneš in ti misli ne uidejo na kakšno neprijetno situacijo. Kdor mi zatrdi nasprotno je al brezčustven, al se mu jebe za to osebo, al je pa Diablo k še ni mel punce.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Presneto, kolk od vas pa ste sploh bli na KRETI.......

bolj malo, ker to da je neka kurbarija doli je bullshit....

Jahajo predvsem tisti, ki si zraven pripeljejo,......doli pa je bolj slabo kja pametnega najt.

Ker ko recimo, začneš pravnice doli osvajat, te začne kar glava bolet......
hysterical-1.gif

Kr drži. Večina misli da je zdaj doli razvrat, da se pičoze "čohajo" z vsakim vsepovsod...
Isto je kot pa da bi šel recimo na kak Pag, sej je kurberaj, ampak večinoma "preverjen"
torej razne kolegice, sošolke, zlahtnice od kolegov,...

Vem da mi ko smo bli na absolventu, je sicer blo, ampak tako sem rekel, razne poznane študentke, ipd...
Recimo da smo uhvatli kaj novega, ni blo pretirane akcije, malo lizarjenja, to pa je blo to...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik smrdim pravi:
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
kaj se ti pa zdi primerna oblika zabave za resne pare?

Balinanje, šah v parku(z velkimi figurami), tombola in sprehodi v arburetumu.

Meni je super, če sem z žensko s katero se lahko odvije npr. tak scenarij:

- gresta v kino....

- gresta na pijačo...pa še eno....se zapričata...vse fajn...še eno....

- oba prime muzika...in se odpeljeta do centra, kjer ga zažurata, spijeta še mal..., gresta domov in se pošteno poseksata.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik smrdim pravi:
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
kaj se ti pa zdi primerna oblika zabave za resne pare?

Balinanje, šah v parku(z velkimi figurami), tombola in sprehodi v arburetumu.

Meni je super, če sem z žensko s katero se lahko odvije npr. tak scenarij:

- gresta v kino....

- gresta na pijačo...pa še eno....se zapričata...vse fajn...še eno....

- oba prime muzika...in se odpeljeta do centra, kjer ga zažurata, spijeta še mal..., gresta domov in se pošteno poseksata.

WORD!

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik smrdim pravi: Balinanje, šah v parku(z velkimi figurami), tombola in sprehodi v arburetumu.

Se strinjam s kavbojem in ynosom. Drugač pa morš bit ti bolj dolgočasen tip. Matr je Lars prvleku balinčke sem mislila, da ga bom nazaj v Nemčijo poslala še isto sekundo. Tombolo so špilal v Lucci penzionerji na dopustu. Družinske sprehode v alboretumu sem začela špricat takoj k sem vidla kwa je to disko. Maš neke čudne finte glede zabave ti model in ni treba svoji bejbi s tem morit. Men je npr. Vili težiu z golfom, wow kolk zanimiu šport eno kuglco nabijat ceu dan NOT
rolleyes-1.gif
. Ma dej puste nam, da se zabavamo po svoje. V vezi bomo pa resne.

majč

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Hja, po drugi strani pa jzt ne maram žensk brez smisla za humor ter brez najmanjšega instinkta za sarkazem.
13.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a še nisi dojel da je ta forum poln kronikov, ki se ne znajo met dobr brez tone alkohola v riti
bonk.gif

Matrix

lawyer
20. jul 2007
238
0
16
Ptuj
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Presneto, kolk od vas pa ste sploh bli na KRETI.......

bolj malo, ker to da je neka kurbarija doli je bullshit....

Jahajo predvsem tisti, ki si zraven pripeljejo,......doli pa je bolj slabo kja pametnega najt.

Ker ko recimo, začneš pravnice doli osvajat, te začne kar glava bolet......
hysterical-1.gif

Kr drži. Večina misli da je zdaj doli razvrat, da se pičoze "čohajo" z vsakim vsepovsod...
Isto je kot pa da bi šel recimo na kak Pag, sej je kurberaj, ampak večinoma "preverjen"
torej razne kolegice, sošolke, zlahtnice od kolegov,...

Vem da mi ko smo bli na absolventu, je sicer blo, ampak tako sem rekel, razne poznane študentke, ipd...
Recimo da smo uhvatli kaj novega, ni blo pretirane akcije, malo lizarjenja, to pa je blo to...

Moja izkušnja je takšna, da grejo predvsem punce dol za to, da se posesksajo brez obveznosti... moški pa bolj za to, da se s kolegi konkretno napiješ in uživaš tistih 14 dni... Če si vsaj malo komunikativen in sproščen na absolventu nikoli ne spiš sam
evil.gif

Nazadnje urejeno: