Veza in absolvent

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Ok, z neko osebo imata super odnos. Oba nakazujeta na to, da je to to. Se že pogovarjata o resnih zadevah, ki rišejo nek potek življenja v prihodnjosti. (Berem za nazaj, pa vidim da je čudno in morm prešaltat na prvo osebo)
Skratka, oba prideva do nekega zaključka, da kar sva mela prej je blo zajebancija in da sva vse dala skoz in sva se pač najdla, da odfurava ta lajf. In pol pride na dan to, da bi šla na absolventa? Wtf? Je to res potrebno? Ok, tolažba je to, da bi šla na absolventa z mano. Ampak vseeno sumim, da je to le varovalka, ker ve da me ne zanima.
No, da še povem kaj si mislim o absolventu(da vidim, če se slučajno motim). Zamenjaš dan z nočjo, ne greš tja da bi videl lepote Krete, tipi pa hodijo okrog z šotori v hlačah. Pičke majo tud podobne načrte k tipi, le da so bolj diskretne pri teh jebozovnih znakih.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik smrdim pravi:
Pičke majo tud podobne načrte k tipi, le da so bolj diskretne pri teh jebozovnih znakih.

Na absolventu ni diskretnosti.
grin1.gif

Ma nevem. Če nista sposobna tega "prebavt" kako bota pol kakšne bolj resne zadeve v življenju.

Sploh pa ne razumem kaj te mot. Da morš it na absolventa in da bo dol razvrat, vidva pa u paru?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Super preizkušnja za vezo. Mene je lani takratna punca pustila na absolventa BP.
Tut s frendi na morje. Enako sem ji jaz jasno pustil na en koncert v Berlin, na morje
s kolegicami & stuff. Nevidim razloga zakaj svoje punce nebi pustil tja...

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Sploh pa ne razumem kaj te mot. Da morš it na absolventa in da bo dol razvrat, vidva pa u paru?

Ne. To, da jo mika iti v tisti razvrat. Koji ku.rac? Da bom plesu v peni k kre.ten? Sem pričakoval neko resni vezi bolj podobno razmišljanje glede tega. Greva na Mikonos iz ga žurava bolj laid back. Al kaj?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Bolj ji boš težil za absolventa, slabše bo..., na koncu bo ostala v Lj in te kljub temu pustila...

Prevara te lahko tam in tu...

Če je to njen prvi absolvent, z njeno generacijo na faksu ji nimaš kaj najedat... Naj uživa na absolventu.
smile-1.gif

Če je to njen drugi, tretji absolvent..., potem pa pejta rajš kam drugam skupaj....je doživela že dost vrh glave... če bo vseeno hotla it, boš vsaj vedel kako (ne)resno misli v vezi bit. Pa ne zarad možnega varanja (to te lahko tudi v SLO)...

Če je ornk zaposlena in ima 2 tedna dopusta na leto...in bo ta 2 tedna zapravila za absolventa, je pač jeba...se morta pač zment kaj pa kako.

Nazadnje urejeno:

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
zakaj pa ne bi šla? U naši 'ekipi' sta oba, ki sta bila v resnih zvezah (ena bejba, en tip), žurala skos z nami, se mela fajn pa čist nč okol šušmarila. Verjetno je blo enako s kar precej drugega folka. Sej je res, da zna bit na absotu razvrat in vse, kar je s tem povezano, ampak če je zveza ok, ni panike. Greš pač dol žurat (10 dni žuranja praktično brez spanja se ti ne zgodi velikrat v lajfu
grin1.gif

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Prevara te lahko tam in tu...
Če je to njen prvi absolvent, z njeno generacijo na faksu ji nimaš kaj najedat... Naj uživa na absolventu.
smile-1.gif

To je res. Me je pa že izučilo, da sem zdej taka oseba, ki zaupa samo eni osebi. Pa še to sm jzt.
smile-1.gif

To da me lahko prevara tuki al tam, je po eni strani res. Je pa dejstvo, da so tam pogoji idealni. Promili, relativna vlažnost in te zadeve
smile-1.gif

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Mejduš, berem za nazaj, pa vidim da sem ena ljubosumna [censored]. Si nisem misli, da sem tak, dokler ne slišiš sebe al koga druzga, ki tko govori
grin1.gif

Pretiravam s tem, a?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Pusti jo, če bo to naredila itak ne boš zvedel
wink-1.gif
Hm vprašaj se kakšna bo veza, če ji to prepoveš, ker moreš vedet da boš naslednjič tudi ti dobil prepoved ko te bo vleklo kam.

LpG

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Ma ja lej, sej konec koncev bi jo pustu naj gre. Vseeno nisem tak posesivc, da bi postavil vse na vago. Bi me pa neizmerno žrlo, to priznam.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Če ti ni za it, naj gre sama. Jaz vem, da ne bi šel na absolventa z mojo. To pa zarad tega, ker ko sem pošteno pod gasam, nimam rad, da morm na koga gledat in "pazit". Na takšne odklope kot je absolvent se gre z družbo. Pa ne zarad tega, da bi lahko katero nažgal ampak da se ti lahko jebe za vse in samo fešta.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik smrdim pravi:
Bi me pa neizmerno žrlo, to priznam.

Pol pa ni prava zate, tako praviš...

Jaz sem mojo bivšo pustil na nek hipi koncert, ki je v nemčiji tut znan kot kurbn-plac, ampak sn bil kul,
sem ji še 200€ dal zraven, da se bo ja mela fajn in da naj mi prnese eno reklamno majčko.

Je blo vse super fajn.

Nenazadnje pa boljse da te (če že) prevara tam, kot pa v ljubljani. Vsaj meni bi blo lažje.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
lol, vidva sta ze na dobri poti da greta narazen
wink-1.gif

poznam primer, ko je ena hotla it v grcijo, pa kao rekla tipu ce gre poleg, itak mu ni blo za it, pa je sla sama, pa sta sla lepo narazen. Lep vzorcn primer, kaj pravis?
evil.gif

durgace pa dobra metoda je, da preden gre ji lepo nezno zašešetaj v uho: " če ga boš srala pa da zvem, te ubijem!".. picki nebo nic jasno verjetno niti ne bo sla dolta
evil.gif

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik smrdim pravi:
Bi me pa neizmerno žrlo, to priznam.

Pol pa ni prava zate, tako praviš...

Jaz sem mojo bivšo pustil na nek hipi koncert, ki je v nemčiji tut znan kot kurbn-plac, ampak sn bil kul,
sem ji še 200€ dal zraven, da se bo ja mela fajn in da naj mi prnese eno reklamno majčko.

Je blo vse super fajn.

Nenazadnje pa boljse da te (če že) prevara tam, kot pa v ljubljani. Vsaj meni bi blo lažje.

Malcom ji je dal še kondome sabo, pa robčke, da si je lahko spermo s frisa obrisala, ko je fasala face shot.
grin1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik smrdim pravi:
Ma ja lej, sej konec koncev bi jo pustu naj gre. Vseeno nisem tak posesivc, da bi postavil vse na vago. Bi me pa neizmerno žrlo, to priznam.

Saj to je čisto normalno, na tebi je pa kako to pokažeš
smirk-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
wink-1.gif

poznam primer, ko je ena hotla it v grcijo, pa kao rekla tipu ce gre poleg, itak mu ni blo za it, pa je sla sama, pa sta sla lepo narazen. Lep vzorcn primer, kaj pravis?
evil.gif

durgace pa dobra metoda je, da preden gre ji lepo nezno zašešetaj v uho: " če ga boš srala pa da zvem, te ubijem!".. picki nebo nic jasno verjetno niti ne bo sla dolta
evil.gif

Če je normalna verjemi, da bo še zbežala po takih besedah in se ne bo vrnila. Ti pa boš ostal suhega k....
hysterical-1.gif

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
wink-1.gif

evil.gif

evil.gif

Hehe, malprej je v pogovoru demantirala tvoja namigovanja. Je namreč postavila pogoj. Al grem jzt zravn al tud ona ne gre.
S sošolci se vseeno ne razume tako dobro, da bi zarad tega šla. Do žuranja ji tudi ni spet tok. Torej je le prenagljena odločitev. I guess? Verjetno bova najdla skupni interes tako, da bova vseeno nekam šla, pa tam zažurala po svoje.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
lol glupa picka, ki ji moski kroji zivljenje... kolk sta stara? tam 23 cca? pol je vse jasno ko te bo pustla cez kak mesec ali dva ji bo še presneto zal da ni sla....povej ji to.
evil.gif