Torej? Za venezuelo, ki "sedi" na nafti, torej ne bi.blo slabo, kot ni v sa.Seveda je lahko še dosti slabše. Recimo isto stanje kot sedaj, samo da ZDA firme prosto plenijo po državi in redijo njeno vodstvo. Poleg še dosti slabših scenarijev.
Koliko ZDA zanima dobrobit državljanov in to, kakšno je vodstvo države lahko recimo super vidiš v SA. Samo sranje doma in v okolici, a ker je režim naklonjen pravim, posel in podpora laufata brez težav, "demokracije" ni potrebno uvažati
Za venezuelsko vodstvo vsekakor ne bi bil slabo. Vprašanje pa, kako bi bilo za rajo.Torej? Za venezuelo, ki "sedi" na nafti, torej ne bi.blo slabo, kot ni v sa.
Kje pa vi vidite v Venezueli da je taka revsna? Aja na internetu...
Če bi jim bilo tako slabo verjetno nebi tako množicno zagovarjali Madura. Sej vrjamm da kakemu ne gre. Mogoče je pa samo lenuh kot pravijo eni revnim na tem forumu
Jp-v glavnem si reveži pumpajo ego, ki je od volitev na dnu-pika.Jaz nič ne vidim in tudi ne komentiram stanja v Venezueli. Model. Jaz samo komentiram da se mi ne zdi prav da se države ukvarjajo z notranjimi problemi neke države. Stanje v Venezueli komentirate predvsem desni da si pumpate ego. Ker kao majo tam socializem in ne deluje.
Naj ti poskusim dat primer:To je Tema o Venezueli in je tema o socializmu samo toliko kot nekateri ne vidijo se kej drugega bolj Pomembnega. Če se tebi zdi poseganje neke države v notranjo politiko druge države kjer imajo volitve ok potem je s tabo nekaj narobe. Tako pa v tej temi o tem bolj malo kdo piše ker pač ne vidite preko "socializma"
Če te pa že zanima odgovor.Naj ti poskusim dat primer:
Pride sosed k tebi, ti ne pusti, da gres iz hise, hrane zmanjka in si v paniki, kaj naredit.
Pride nekdo iz avstrije, zlama soseda v tvoji bajti in lahko gres iz hise.
Kdo je za napodit? Sosed al avstrijec?
Naj ti poskusim dat primer:
Pride sosed k tebi, ti ne pusti, da gres iz hise, hrane zmanjka in si v paniki, kaj naredit.
Pride nekdo iz avstrije, zlama soseda v tvoji bajti in lahko gres iz hise.
Kdo je za napodit? Sosed al avstrijec?
Ne, ti pussy ne bos nic sam tu nekaj...ker sosed ma vecjo macolo kot ti. Kaj pa zdaj?Če te pa že zanima odgovor.
Bom že sam poskrbel ka bom lahko šel iz hiše. Mi ne rabi noben Avstrijec z nasiljem pomagat če lahko z nasiljem rešim zadevo tudi jaz.
Fajn primerjava, ampak ni čisto tako, kot si zamišljaš
Sosed je v tem primeru ZDA(sankcije), ki ti onemogoča izhod iz hiše.
Žal pa imaš doma še mentalnega invalida za šefa družine, ki se ne znajde in še dodatno slabša situacijo.
A zdej najprej nalomimo šefa družine, ali nalomimo soseda?
Torej venezuela denar ima...?Orožje in nafta. Putika .
Dogovor o oborožitvi venezuelske vojske je Rusija podpisala leta 2005, ko so ZDA odklonile tovrstno sodelovanje, skupna vrednost vseh orožarskih pogodb pa znaša kar 11 milijard dolarjev,
Še tesnejše je sodelovanje na področju energetike. Ruski plinski in naftni velikani so z venezuelsko državno naftno družbo PDVSA podpisali pogodbe o razvoju naftnih polj Carabobo-2, Khunin-6, Junin 6 in 3 v zalivu Orinoko. Za pristop k projektu je moral Ruski naftni konzorcij, v katerega sodijo Rosneft, Lukoil, Gazpromneft, Surgutneftgaz in TNK-BP, venezuelski vladi odšteti milijardo dolarjev, v skupne projekte pa naj bi Rusija vložila že 40 milijard dolarjev.