nabijaš!!!Tisti, ki so imeli obrok kredita v višini provizije položnice, so že okol 30 let v penziji in ne verjamem da je kdo od njih tule.
nabijaš!!!Tisti, ki so imeli obrok kredita v višini provizije položnice, so že okol 30 let v penziji in ne verjamem da je kdo od njih tule.
A to mislis, da je oz. bo to dovolj? Pomoc je potrebna danes, jutri, ne pa cez pol leta.ZDA naj najprej dvignejo sankcije, potem pa se lahko postavi država nazaj na noge.
Kje je denar od ruskega črpanja nafte v Venezueli?ZDA naj najprej dvignejo sankcije, potem pa se lahko postavi država nazaj na noge.
Ok, torej po prebranem nismo za to, da zda naredijo drmr v vladi venezuele...naj se torej sami odlocijo. Ok.
Kaj pa zdaj? Cakamo, da narod pocasi umira na obroke? Ne vem, IMO kakorkoli, bilokdo pride, rus, kim, trump ali jansa in umakne madura z oblasti in se pride do hrane, zdravil itd...je vseeno bolje, kot to, kar je tam sedaj. Ali je to boljse?
EDIT:
Aja resno me cudi dejstvo, da to (trenutno stanje) zelijo prav levicarji (tudi nasi), ki se v svetu predstavljajo kot politiki, ki jim je najbolj mar za narod. TO..., pa je totalno nerazumljivo.
Madžarska k vlada premierja Viktorja Orbana je sprejela 300 beguncev iz Venezuele.
Skrajni Kordiševci ogorčeni nad Orbanom.
Ok, torej po prebranem nismo za to, da zda naredijo drmr v vladi venezuele...naj se torej sami odlocijo. Ok.
Kaj pa zdaj? Cakamo, da narod pocasi umira na obroke? Ne vem, IMO kakorkoli, bilokdo pride, rus, kim, trump ali jansa in umakne madura z oblasti in se pride do hrane, zdravil itd...je vseeno bolje, kot to, kar je tam sedaj. Ali je to boljse?
EDIT:
Aja resno me cudi dejstvo, da to (trenutno stanje) zelijo prav levicarji (tudi nasi), ki se v svetu predstavljajo kot politiki, ki jim je najbolj mar za narod. TO..., pa je totalno nerazumljivo.
Ne to pa ne. Slovenija je nasa in jo bomo pokradli mi sami. Ne rabimo amerov za to, smo vecji mojstri v tem.a smo da ameri naredijo dr mr pri nas?
Ker če jo ne bomo mi....jo bo kdo drug!Ne to pa ne. Slovenija je nasa in jo bomo pokradli mi sami. Ne rabimo amerov za to, smo vecji mojstri v tem.