Tko da vpraša /prosi vnuka za pomoč....Zdej pa ti men povej, kako si naj 80 letna oma uredi recept prek spleta?
Če je tamau egocentricen snowflake pač ni najin blem....
Tko da vpraša /prosi vnuka za pomoč....Zdej pa ti men povej, kako si naj 80 letna oma uredi recept prek spleta?
Se tem se pa absolutno strinjam. Ampak ali ste to težavo kam prijavili? Nedostopnost? Več ljudi kot bo prijavilo, prej lahko pričakujemo, da se bo kaj izboljšalo. Pa tudi v časopis, če je potrebno.treba mal tud v to upičit, ker so ratal ZDji nedostopne trdnjave.
Ehhh....če se mate v familiji radi....se dostop zrihta v 2h dnevih max (če maš odzivnega zdravnika/co pa v 2h urah)Ne ga srat no. Naša tastara dva sta dežurala tri dni pr telefonu pa živ bog ni dvignu telefona. Rabita pa recepte za redna zdravila. Brez da sta naročena ne smeta v ZD. Moja pošlje mail in je bil odgovor, da ne komunicirajo več po mailu, ampak samo prek gospodarja zdravja ali v času uradnih ur po telefonu, v času uradnih ur telefon zvoni v prazno, pol se pa slikaj. Še jest sem imel težave to neumnost zrihtat, pa ne bosta mela 75 let stara človeka, ki računalnika v življenju nista vidla od blizu. Se bo treba mal tud v to upičit, ker so ratal ZDji nedostopne trdnjave. Je pa fajn ja, če odmisliš, da je s predpotopno aplikacijo en spet zaslužu. Z zdravnikom prek tega komuniciram brez težav. Ni pa to za upokojence, naša dva mata težave že ko se programska shema na TV zamena.
Tko da vpraša /prosi vnuka za pomoč....
Če je tamau egocentricen snowflake pač ni najin blem....
To bo to....jao... sami pametnjakoviči...
To bo to....
Sam sem si zrihtal prek digitalnega potrdila....bp
Tastara2....zaznala problem....javita.....nastudiram.....vidim da bosta mogla skumunicirat prek smsPass....in sta si sama potem zrihtala...
Res pa da imamo odzivne osebne zdravnike....
Komunikacija je ključ....
Najprej znotraj familije.....potem pa z zdravnikom....
Lah si pa kalbo....k ti klikerje vn pomeče ob vsakem problemu....
vedno ista puhlica, rahlo dolgočasno.Zdej pa ti men povej, kako si naj 80 letna oma uredi recept prek spleta?
Saj si ne rabi. Ampak ne rabijo pa tudi v zdravstveni dom ob 7h, če so naročeni ob 11h, delati gužvo za 4 ure. Po možnosti celo takrat, ko sploh niso naročeni. Pa nategovati zdravnika s "klepetom". Če jim je dolgčas naj grejo pač na kavo.
Prej hodijo zato, ker morajo iz izkušenj čakati vsaj nekaj ur na preglede.
Ali pa zato ker gre bus ali vlak zjutraj in en pol ure prej preden si naročen.
Ali pa zato ker gre bus ali vlak zjutraj in en pol ure prej preden si naročen.
Tako kot v ZDA, a ne? Plačaj in bankrotiraj ali pa pač ne Ne trdim, da je samo slabo, ampak privat zdravstvo ima en kup pasti.Če bi imeli privatno zdravstvo ne bi bilo tega problema, ker bi delovalo.
- Če bi rekel "za to da ti deluje internet se je treba borit in bit zoprn, ampak kdo se bo boril za tvoj internet če ne sam" .. bi vsi mislili da si moron in da pejt drugam, ker je pač s tvojim ponudnikom nekaj narobe.Mogoče je treba bit kdaj malo iznajdljiv, zoprn, ampak, kdo pa se bo boril za tvoje zdravje, če ne sam?
Moja nikoli ne pošlje komplet kartoteke. Samo na A4 listu jim napiše stavek ali dva (v smislu, da pri meni ni nikakršnih posebnosti) in jim pošlje.edit: včeraj bil na pregledu za službo, in rabijo pazi to, mojo papirno kartoteko, po pošti poslano od osebnega zdravnika do zdravnika pri katerem se bil na pregledu, pa seveda pol spet nazaj ... v letu 2023