evo, pa je izlet za nami in v tem trenutku mi je prav težko sedet v službi, saj bi rajši doma ležal, ampak tudi teh 8 ur bom "preživel"
Izlet smo začeli pri Calcitu in se odpravili na pot proti Sv. Primožu, kamor smo prispeli po slabi uri hoje (pač punce so malce počasnejše
Seveda mi niti minutka tega izleta ni žal, saj je Velika planina zares prekrasna, kar brez da vidiš ne verjameš in vem, da tole ni bil moj zadnji izlet na tale konec
Edino kaj je bilo škoda, da smo si izbrali prav tako lepo nedeljo za takšen izlet, saj smo ostali prikrajšani za njihove dobrote, saj je bilo vse tako nabasano, kot da je kakšen praznik, ampak tudi brez tega bomo preživeli (bo pač drugič več sreče
)
Tudi vreme je bilo več kot naročeno, saj ga je sonce žgalo 300 na uro in posledice so tudi vidne (vse nas je "vžgalo" sonce, pa kljub temu, da smo imeli s seboj kremo za sončenje, katere pa na našo žalost nismo uporabli
Najbolj presenečen pa sem bil na cenami pijač v teh kočah, saj je pri nas na Pohorju vse dosti dražje kot pa na planini, kjer so cene dosti nižje od kakšnih vaških gostiln.
Na koncu bi se rad še 1x vsem zahvalil za tako odlične napotke kako priti do vrha, saj brez vas ne vem kako bi se znašli. Sploh problem bi bil od kod štartat (sedaj pa smo imeli avto točno tam, ko greš po makadamu v gozd in je takoj za drugim ovinkom lovski dom), tako da smo imeli odličen izlet