lepo videt, da vas je kar nekaj z velikimi družinami
kolikor opažam, gre največ glasov za citroena in ljudstvo se ponavadi ne moti
kar se tiče vozil berlingo/kangu, imam neko mešano mnenje... no sicer sem vozil kesonarja, možno da je potniška različica kaj drugačna, uporabna stvar, pač po udobju in varnosti ni primerljiva z C8 & co.
sam proračun je flexibilen, pač izhaja iz postavk, da nimam fetiša na nov avto, niti me ne moti, če je pred menoj kakšna druga rit sedela v njem, kaj več kot 1/2 leta ne bi delal za pleh, avto bo parkiran pred blokom in sedanje izkušnje kažejo, da bo po kakšnem letu izgledal kot da so ga pretepli
pa zdi se mi, da za ta denar bi moral dobit dober kompromis med ohranjenostjo/varnostjo/udobjem.
zato pa pač po načelu več glav več ve in vprašat ni greh, zbiram mnenja za best buy v tem razredu
Nobene pohvale za galaxy / sharan ?
V sharanu sem bil sopotnik, bil je dizel, ne vem kateri, ampak po 4 urah avtoceste sem izstopil z močnim glavobolom od samega hrupa.
Ali je bilo z vozilom kaj narobe ali ne, ali je to normalno, nimam pojma. Bil je pa praktično nov, lastnik se ni sekiral, jaz tudi ne, vzel sem lepo aspirin in se veselil vožnje nazaj
Hvala vsem za mnenja
pipo