Velenjski frajer

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
No danes na poti v službo ene 50% ljudi bolj kot ponavadi po omejitvah, ostalo vse po starem. Aja pa da povem, da nisem v cca. 20km po Lj. niti ene kontrole videl, samo par posameznih mahonijev pri šolah. Kaj pomagajo kazni, če bodo policaji stali samo na istih lokacijah kot ponavadi.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Takrat, ko res moraš iti, imaš prižgane utripajoče luči in sireno (oziroma si pač potnik v takšnem vozilu).

Lahko daš kak primer te neizmerne nuje oziroma ne-frajerišenja?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.218
11.136
113
kod Džej-Zija
To se tudi mX-u non-stop dogaja. Z edino razliko, da on to potem izlije na forum.
crazy1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Pa sej je ustavil, pogledal levo-desno, in ko se je prepričal da je pot prosta, šele peljal skoz križišče.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Takrat, ko res moraš iti, imaš prižgane utripajoče luči in sireno (oziroma si pač potnik v takšnem vozilu).

Lahko daš kak primer te neizmerne nuje oziroma ne-frajerišenja?

Ko se zares mudi nekam, pa ko mi šef reče "4 minute maš da pridema čez mesto!" te pač grema, kajčem, ko morma it morma it.

Je pa res tako je oni za tabo zapisal, ko te res tišči na taveliko, pol pa tudi če vlak pelje, je treba it skozi vagon če treba
smile-1.gif

9let voznik, cca. 300k km, kombi s prikolico sem več prevozil rikverc kot nekateri avte naprej, brez prometne, enkrat se mi je en v rit zaleto v kolegovo kalibro ko sem stal na semaforu. Vem da to ni referenca da bi se lahko skoz rdeče vozil, samo jaz to storim takrat ko je to možno 100% varno, ponoči ob 3 zjutraj ko sma na cesti jaz pa cestni maček, pa itak grem skozi. (ne jokcam ko dobim kazen, plačam
in fertik)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Pa sej je ustavil, pogledal levo-desno, in ko se je prepričal da je pot prosta, šele peljal skoz križišče.

To je osnova vsakega pobega skoz rdečo, prehitevanje čez dve polni, zavijanje čez dve polni v enosmerno z mobitelom na ušesu,
ko ti pride v kri je to mala malca.

Ta s spušenim golfom je ziher zamujal k jebačici; al pa na delo; ko na šiht zamujam letim 90 čez mesto.

Glede nato da ma spimpanega golfaka kabrio, stavim da je mogo letet kiro fršolat, ker se ji je ded javo da pride eno uro kasneje.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.230
2.030
113
Emona / Carnium
A ti si eden tistih, ki sir jé samo na domači školjki? Enkrat smo morali zaradi enega kolega s koncerta (ne ravno iz prve vrste, smo pa bili zelo blizu odra), ker ga je, gospoda, srat tiščalo. Nisem mogel verjeti, da je rekel, da moramo k njemu domov!?! Najprej sem rekel: ok, boš šu pa srat, pa nas najdeš pol. Ni mi jasno, da je lahko 1 uro držal sranje v sebi, samo zato, da ga je domov nesel. Ne sprašujte me, kako je bilo na koncertu, ker smo eno uro rabili, da smo prišli s prizorišča na Celovško...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.769
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
A ti si eden tistih, ki sir jé samo na domači školjki? Enkrat smo morali zaradi enega kolega s koncerta (ne ravno iz prve vrste, smo pa bili zelo blizu odra), ker ga je, gospoda, srat tiščalo. Nisem mogel verjeti, da je rekel, da moramo k njemu domov!?! Najprej sem rekel: ok, boš šu pa srat, pa nas najdeš pol. Ni mi jasno, da je lahko 1 uro držal sranje v sebi, samo zato, da ga je domov nesel. Ne sprašujte me, kako je bilo na koncertu, ker smo eno uro rabili, da smo prišli s prizorišča na Celovško...
Vprašej klošarja, kako to je. Rit je treba namočiti v domači bide.
tongue-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Glede nato da ma spimpanega golfaka kabrio, stavim da je mogo letet kiro fršolat, ker se ji je ded javo da pride eno uro kasneje.
hysterical-1.gif

Takelih vlagateljev bi bila vsaka borza vesela.
grin1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
@MalcomX
Če misliš, da si s tem, kar si napisal in s tem, kar najverjetneje tudi privat počneš, da si nek frajer, se hudo motiš. In verjemi, da če slučajno z avti tresnema, ko se boš ti skozi rdečo peljal, boš tak nafršolan, da boš...
Če pa slučajno pri meni ali katerem od mojih bližnjih pride do kakršnekoli poškodbe zaradi tega, bo sledila hudo konkretna civilna tožba, da se boš lahko potem še celo življenje po glavi tolkel zaradi tega frajerišenja.

Se opravičujem za zapis, ampak takšni lokalni frajerčki, komaj prilezli iz plenic, ki se povrh vsega s svojim življenjsko nevarnim početjem (predvsem za druge, ker če se sam fenta, ni panike, le da nobeden drug ne nastrada) še hvalijo na javnem forumu, mi gredo pa res na kuratz....

Mimogrede, sem se pozanimal, kdo si, videl kak zgledaš, vem, s čim se tvoja familija ukvarja...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
Jaz bi takim vzel na licu mesta izpit in avto takoj.....in ljudi, ki prevozijo rdeče, je vsak dan več...Policije pa nikjer.