Velenjski frajer

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
@MalcomX
Če misliš, da si s tem, kar si napisal in s tem, kar najverjetneje tudi privat počneš, da si nek frajer, se hudo motiš. In verjemi, da če slučajno z avti tresnema, ko se boš ti skozi rdečo peljal, boš tak nafršolan, da boš...
Če pa slučajno pri meni ali katerem od mojih bližnjih pride do kakršnekoli poškodbe zaradi tega, bo sledila hudo konkretna civilna tožba, da se boš lahko potem še celo življenje po glavi tolkel zaradi tega frajerišenja.

Se opravičujem za zapis, ampak takšni lokalni frajerčki, komaj prilezli iz plenic, ki se povrh vsega s svojim življenjsko nevarnim početjem (predvsem za druge, ker če se sam fenta, ni panike, le da nobeden drug ne nastrada) še hvalijo na javnem forumu, mi gredo pa res na kuratz....

. Mimogrede, sem se pozanimal, kdo si, videl kak zgledaš, vem, s čim se tvoja familija ukvarja..

LOL stalker?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Ne, na Alterju se v nekaterih temah vse najde...
wink-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dej pust malcoma, ta tok naklada, da vsi sct-jevi tovornjaki ne sfolgajo sproti odvažat.
grin1.gif

Un v tardečo še tiča ne upa porint, kaj šele avto.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mislim da bi ga bilo treba povabiti na eno konkretno gasilsko veselico, pa naj tam trolla, če če.
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36

Da se normalno šetaš po mestu in naenkrat prileti vate avto, te odbije v drugega in zaradi poškodb umreš ... Gadno, kot v filmu.
stupid-1.gif

Epilog: 2 ugasli življenji, 1 stravmatiziran do konca življenja, ker mu je ena od udeleženk umrla praktično na rokah

Na prvo žogo takšnemu še ruske rulete ne bi dal špilat, ker če mu je enkrat zneslo na tak način, mu ne rabi več. Ampak ker ne vemo, kako je v naslednjem življenju, tj. al bi mu s tem napravili celo uslugo, je pametno, da se nad njim znesemo v tem življenju. Tepež z bičem, da bi čutil, je nehuman, ampak kdor piči skozi rdečo, je najbrž tudi tako neumen, da bi ga edino to streznilo. Potem pa kramp v roke in v rudnik. Pa koplji, sunce ti. Pa razmišljaj, kaj ti je bilo, da si šel naredit tako glupost.
Ker, roko na srce, je v življenju že tako preveč dejavnikov, ki ti ogrožajo življenje, naj se ljudje zavedajo, da so na svetu tudi drugi, ki mogoče hočejo živeti, ter njihovi bližnji, ki jih imajo radi.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Jaz res res redko pogledam še levo pa desno če imam zeleno luč, peljem naprej in gledam tiste ki imajo isto zeleno. Najbolj tiste ki recimo zavijajo levo če grem jaz naravnost, da nebo slučajno kdo prezgoden kot se mi vsaj 1x na mesec zgodi na lokalnem križišču in potem bremzam. Včasih je čas za trobit, velikokrat ne. Sem že imel primer kjer sem celo po skrajnem desnem pasu peljal ker drugače ni šlo(kjer potem obvijem po napačni strani tiste ki čakajo za zavijanje levo). Sreča da ni bilo nikogar tam ter da sem odreagiral kot sem.
Če pa čakam na zeleno pa ponavadi preverim da ni kakšen zamudnik, kot je stalnica na enem križišču tukaj kjer čakaš še par avtov medtem ko že imaš zeleno.

Tale je že zrel za odvzem izpita. Fino bi bilo da bi mu kakšen uradni dopis poslali, dokaze imajo. Naj bo vsaj opozorilo da se je videlo kaj je naredil in da se tega ne dela. Pa če ga naslednjič še kdo takole posname pač neka sankcija. Mogoče ga to kaj strezni.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Pa sej je ustavil, pogledal levo-desno, in ko se je prepričal da je pot prosta, šele peljal skoz križišče.

hysterical-1.gif
a ti to resno?

Sicer pa, a ni res. Ne, ne podpiram tega, samo razmišljam glede varnosti in ne zaplankano, kaj je dovoljeno in kaj ne. Tisto, kar je dovoljeno, je lahko tudi nevarno. No, pa sej to nas ne zanima, ali je nevarno ali ne, je dovoljeno.
bonk.gif

Recimo moj primer. Huuuh, to bom spet vse živo, samo normalen človek ne. Semafor, ki bi nekak prišel prav samo od 13.30 pa do 14.15. Včasih dela kar skoz, kakor ga prime. Pridem v križišče, pogledam levo in seveda nazaj ( da se ne skrivajo kje modri) in lepo desno speljem. V ameriki sem delal popolnoma isto, samo s to razliko, da mi ni bilo treba gledat kje so policaji. Glede varnosti je bilo tako čez lužo, kot pri nas, popolnoma enako. Pri nas to ni dovoljeno in sem avtomatično norec, bolnik, [censored], bolan v glavi, samo človek ne, kot sem bil čez lužo.