Vegetarijanci - zakaj jih mrzite

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
na pobudo Red Devila odpiram znanstveno temo...

Vegetarijanci, sploh uni zavedni so navadni loleki. Z njimi so same tezave, sploh v druzbi. Skoz se je potrebno prialgajt, kaj bodo jedli, kaj ne bodo, boh nedi da bi se kaj zivalske poleg drzalo (ceprav ce ne vedo jim prav paše požret kej mrtvo zivaskega). Druga resnica pa je da so ponavadi tecni, vedno zaspani in brez energije.

Samo stran.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Predlagam, da se za kakšen dan ogneš šniclu in raje enega prižgeš.
grin1.gif
Joke.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Predlagam, da se za kakšen dan ogneš šniclu in raje enega prižgeš.
grin1.gif
Joke.

hysterical-1.gif

Sicer pa so tisti vegetarijanci, ki ne skrbijo dobro za nadomestke, ki se skrivajo samo v živaljskih izdelkih, res vsi neki brez energije, tečni, skoz bolni. Nimam nič proti vegijem, ampak v to se je treba spustit odgovorno.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.546
2.934
113
v lokalni ostariji
hja meni gredo na zivcke uni vegiji ki "posiljujejo" s svojim misljenjem... takih ne prebavlam.. koji [censored] si ti men tuki da bos govoru kaj lahk jem in kaj ne smem... JAO! problem je ko ratajo kr nasilni pri svojem dokazovanju "prav"...

nimam pa nic proti tistim ki so mirni in ok in se ne sekirajo... mam enga tazga prjatla.. ko greva kam jest izbereva eno srednjo variantao... tako da ima on vsaj kaksn dobr solatni bife jaz pa dobr snicl...

aja so pa presnojedci najhujsa oblika... njim pa ponavadi ze malo na mozgane "seka"... in te hocejo prepricat kok je to ql in zdravo ceprav ne morejo pozimi rok premikat (ker se jim koza kar nekako "kristalizira"..)

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Mene ne motijo, dokler kdo ne začne najedat in komplicirat.
stupid-1.gif
Fora je tud, da večina je ribe. Pha!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jst poznam več tečnih, zamorjenih, zaspanih in brezenergičnih mesojedcev kot vegeterjancev. In sama nisem vegeterijanka.

LP

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ribe kao niso meso (kot pri postu niso meso). Razlika je med vegetarijanci - ti ne jejo samo mesa, vegani - nobene hrane živalskega izvora, presnojedci - žrejo kalčke
stupid-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.546
2.934
113
v lokalni ostariji
mah svetopisemska "fora" ker je kristus nahranil ljudi s ribami... itak je meso! isto kot piscanc (ki je ravnotako belo meso) katerega eni veselo mlatijo kljub "vegetarjanstvu"...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Jst poznam več tečnih, zamorjenih, zaspanih in brezenergičnih mesojedcev kot vegeterjancev. In sama nisem vegeterijanka.

LP

zgrešila si temo, tukaj jih mrzimo!
evil.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
To mi nikol ni blo jasno, zakaj riba ni meso. A je rastlina? Tisti pa, ki žrejo kalčke, se mi pa smilijo, for real. A ni prehranjevanje z vsemi vrstami hrane en izmed največjih užitkov sveta? Hedonizem.press.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
torej so vegetarijacni v bistvu verska sekta.???????????
cheer.gif

bo devil vec povedal
aplauz.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ma jst jem vse,edin kaksn rib ne.
Sicer proti nimam nič,le naročim jih nikoli ne
confused-1.gif