Oprosti, za ta tvoj okus, dobiš v sebe zelo veliko kemije, da je nekakšen približek.Zato, ker so nam bili okusi všeč, smo se pa kljub temu odrekli živalskim izdelkom, iz sočutja. In zaradi tega smo pač deležni posmeha, žaljenja in provociranja.
Mogoče pa samo ne želimo sodelovati pri izkoriščanju, zlorabi in ubijanju živali, če imamo na razpolago alternative.
Res je. Imajo vegani preveč dela, da pogoljufajo otrobeZakaj pa ne? Ne razumem, v čem je problem in zakaj se mesojedci sploh ukvarjajo s tem.
prava 'cvetka'!Zato, ker so nam bili okusi všeč, smo se pa kljub temu odrekli živalskim izdelkom, iz sočutja. In zaradi tega smo pač deležni posmeha, žaljenja in provociranja.
Njam, koliko sestavin za iste denarje.
Dobr, v čem si ti prikrajšan in prizadet če ona želi da veganska rebrca zgledajo, dišijo in so enakega okusa kot mesna? In drugič, kaj bi sam jedel če bi imel za alternativo polpet nedeločljive barve, vonja in okusa?
Njam, koliko sestavin za iste denarje.
Ok, super, če niso. Ponavljam -- na to se ne spoznam kaj dosti in se ne želim spuščati v debato, ampak kot rečeno - super.Kje v EU so dovoljeni rastni hormoni?
Antimicrobials are widely used for disease prevention and growth promotion in food animals. In the United States, antimicrobial use in food animals is estimated to account for ∼80% of the nation’s annual antimicrobial consumption (1),Ali pa atb za ne-bolane zivali?
Po tem kljucu se tudi lahko vprašamo kaj vse pospricamo in pognojimo po rastlinah da se potem znajdejo na polici trgovine..Nisem strokovnjak, ampak tako na hitro se mi od vseh sestavin ne zdi nobena sporna ali neka huda kemija. Zna celo biti v mesu več tega (dodajanje rasnih hormonov, da žival hitreje pridobi na teži, kakšni antibiotiki, pa mogoče še kaj). Sicer pa mi je vseeno, kako se kdo prehranjuje, vsak po svoji želji in presoji.