@all
moji sestri je vedeževalka rekla, da njen prvi otrok nebo dobil imena... Sestra se ni kaj ozirala, in preslišala...
Dete ni preživelo poroda...
Za naslednjega je rekla da bo super fino zdrav, blonten nagajiv dečko. Zadela v nulo.
Za mene je rekla ko sem bil se v prvem letniku, da nebom imel težav v šolanju, le nakoncu bodo pa
manjše a nepomembne težavice. Naredil vse 4 letnike z pravdobrim uspehom, na maturi padel slovenščino,
popravil v prvem roku. V prvem letniku študija delal izpite na easy, itak nakoncu lovil en izpit, za pogoj...
Tako da ne kr nekaj blebetat, jaz vem da je več takih vedeževalk ki gledajo na $$$, ampak ta "naša" recimo
je faca ne, kok sn dužn? kok daš... Bo 40€ za oba dovol? Čakaj grem po 10 da ti vrnem...
Stem da si pri njej neomejeno, torej karkoli ti leži na duši prasas...
jas itak ne hodim, seka gre večkrat, pred izpiti ipd., večjim potovanjem, zanimivo je pa tudi da k tej babni
hodi (nebom izdal imena) znan mariborski delničar, eden najmočnejših na tržišču...
Ok larifari, samo vseeno zvedel sem ze reči za katere ni mogla vedet... (ko ti omeni, vidim da si bil operiran
na desni nogi kot otrok, in da se je super pozdravlo, pametno da si hodil tudi k bioenergetiku...)
Pa samo WTF?!