Vedeževanje

punchara

Pripravnik
20. jul 2007
55
0
6
Torej ali verjamete, ali je dejansko kaj na tem? Ali ste že bili pri kakšni vedeževalki in kje ste slišali zanjo? vam je napovedala tisto, kar se je kasneje res zgodilo? ali vam je govorila tudi kaj o preteklosti in ali je to zadela? Ali pa vas to pravzaprav sploh ne zanima?

LP, punchara

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Tako bom reku..to so ponavadi ljudje, ki se jim v lajfu ne da delati oz. niso fizično sposobni za delo (saj ponavadi so same debele žene, ki prerokujejo). To je lari fari. Služijo pa kot nori zaradi naivnih ljudi.
Spominil sem se tiste družine, ki je spala v avtu; uni mož je zapravil pol milijona tolarjev (2000 €) za vedeževalko, ki ga je na koncu pošteno nategnila...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pomoje pa tukaj ne gre tok za naivnost, ampak za obup ljudi, k jim gre v zivljenju sila slabo, in potem tam iščejo neko "upanje" na boljše čase! Sej napovedi so zmeri iste... trenutno imate te pa te probleme, ampak se bojo sčasoma popravile... al pa (ali bojo otroci uspešno dokončali šolanje?), trenutno jim malo škriplje, vendar bojo s trudom uspeli priti na zeleno vejo, in bodo uspešno zaključili letnik... ipd...

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Tako bom reku..to so ponavadi ljudje, ki se jim v lajfu ne da delati oz. niso fizično sposobni za delo (saj ponavadi so same debele žene, ki prerokujejo). To je lari fari. Služijo pa kot nori zaradi naivnih ljudi.

Ti dam cist prav.To je vse skupi
stupid-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Tako bom reku..to so ponavadi ljudje, ki se jim v lajfu ne da delati oz. niso fizično sposobni za delo (saj ponavadi so same debele žene, ki prerokujejo). .

Vedeževalka Karin mi je
cool-1.gif
se slišiva skoraj vsaki dan.

Vedno mi zadane ali pravilno napove.
cheer.gif

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Vedeževalska prerokba te ponavadi napsihira in potem napsihiranost vpliva na realne dogodke, ne pa sama napoved.

Jaz ne hodim okrog vedeževalk in podobnih......se mi zdi,da bi bilo več škode kot koristi od tega.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Enkrat, ko sm bil še mlajši (cca. 10 let nazaj) sm tko za štos poklical eno vedeževalko, da mi pove kaj in kako bo v prihodnosti z mojo športno kariero. Najprej mi je nekaj govorila okoli in okoli, skratka nič konkretnega. Pol pa sm jo prosil, da mi pove bolj konkretno in itak, da mi je pol odgovorila napačno. Očitno ima tudi ona tako srečo, da ima pri dveh možnostih (dobra kariera/slaba kariera) večjo verjetnost, da bo izbrala napačno. Tko kot jst
grin1.gif

Samo pobirajo šolde dej...vse skupaj je en velik nateg.

PS: moja kariera je šla po slabem.
crazy1.gif

dejan001

Pripravnik
3. sep 2007
363
0
16
sicer še sam nisem bil..bila je pa ena kolegica pri vidoviti Branki ko je bila v Sloveniji - na pinku je dostikrat reklama

in je ta kolegica rekla da ji je povedala vse pomembnejše stvari v njeni preteklosti...da ji je takoj na začetku povedala ta vedeževalka o čem razmišlja vsak dan...in da je baje vse povedala da je bilo tej kolegici prav nerodno ko ji je govorila...

meni tudi ni jasno kako...

ta Branka je baje stručko...je pa vzela mislim da 100e za pol ure oz. uro

Nazadnje urejeno:

zogica

Pripravnik
21. sep 2007
36
0
6
ne verjamem vedeževalkam. prihodnost me sicer zanima, ampak raje ne vem kaj bo..

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
ksz...
pred časom so po nekaterih radijskih postajah gostovali "vedeževalci", pa sem občasno kaj ulovila (predno sem zamenjala postajo
grin1.gif
)
pogovor je potekal nekako tako:
vedeževalec: "gospa, vi imate pa probleme z ledvicami."
poslušalka: "ne, nimam."
vedeževalec: "no, potem jih boste pa še imela."
bonk.gif

sicer pa se jaz teh "uslug" ne poslužujem. ne verjamem v to, a vseeno me je malo strah, da mi napovejo kaj slabega - in potem se bom morda že čisto podzavestno obnašala tako, da se bo tisto slabo res zgodilo. ali pa bom živela v stalnem strahu pred tistim...
tako da - ne hvala.
živim tako, da vedno upam na najboljše - potem pa že s časom vidim sama kaj in kako.

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124
Ej to je pa hudo
hysterical-1.gif

"drugog februara u Beogradu kod česme" hudo, hudo...
hysterical-1.gif

konc je pa svetovn, ma so te srbi vodilni komiki
cheer.gif

lp

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Poglejte tega majstra.
hysterical-1.gif

klik

hysterical-1.gif

In še kar kličejo in kličejo...

"Možete mi reči kad i dali če mi odpala kosa da naraste?"

"oče, oče, samo ne uzimajte šampona za rast kose...za 6 nedelja."

Vedeževanje je bullshit,..odličen za ožemanje naivnih. Bo prej veljala teorija kaosa, kot vedeževanje.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:

Vedeževalka Karin mi je
cool-1.gif
se slišiva skoraj vsaki dan.

Vedno mi zadane ali pravilno napove.
cheer.gif
Karin je svoje mojstrstvo pokazala že v reality šovu Bar, ko je narobe napovedala zmagovalca in se nato šla brutalno napit v ta lokal. Ta ji ni bla ravno najmodrejša poteza.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:

No, tisto o debelosti ni čisto res, ostalo pa 100%.

Tudi jaz sem mnenja, da je to nateg.

Primer: lahko sem sam sebi vedeževalec. Če mislim, da me boli glava, me bo res začela. In če mi to govori nekdo drug, bo učinek isti. Zakaj bi torej nekomu plačeval za glavobol?
evil.gif

In tudi sam sem nekoč poslušal "znanega" NOT Danny vedeževalca:

gos(pa): a mi lahko poveste kaj glede zdravja .... BTW, nihče, ki je zdrav, kot riba, ne bo tega spraševal, torej ...

vedeževalec: (najprej vpraša, koliko je stara, saj se s starostjo število težav ponavadi povečuje)

gos(pa): pove leta (nekako okrog 65)

vedeževalec: ja, vidim težavo okrog ledvenega dela. Vas tam kdaj kaj boli?

gos(pa): Ne!

vedeževalec: aha, bolečina v hrbtenici !

gos(pa): ja, malce me včasih uščipne, ampak drugače pa ne

vedeževalec: kaj pa bolečine v vratu?

gos(pa) (končno!!!): ja, ja, to pa ...

vedeževalec: (ves vzhičen) aha, torej gospa, ravnati morate tako ....

in potem sta se še malo pogovarjala o denarnih sredstvih (morda je bila Tuševa sorodnica, pa se je česa nadejala), pa kot vedno, ni slabo, ampak bo bolje (ja, kakor za koga, bliža se novi fairplay
stupid-1.gif
)

Še najbolj verjamem samemu sebi in zaupam mojim sposobnostim (kar jih pač je ...
crazy1.gif
).

Če me pa že povozi avto, ali me rukne stroke, pa nikoli ne bom izvedel, sploh pa ne od vedeževalke ...

To ni Final destination ipd. sranje, to je real life ... get serious !
13.gif

Noker
jezen.gif

Nazadnje urejeno: