Drugace pa ce ze mora biti nekaj s touch screenom, bi mogoce predlagal, da se pogleda Doro, ker kot kaze so se res specializirali za mobilnike za starejse (podobno kot recimo Emporia) ...
Recimo model Doro 8031 ali 8035
https://tehnik.telekom.si/test-na-dlani/doro-8031-test-na-dlani
Imajo eno napako vse so free trial.
Ne uspe mi naloziti ikone za direktno klicanje iz imenika. Imam samonikono za klicanje, kamor pridem v tipkovnico in opcija potem v imenikNaloži Nova Launcer in potem v nastavitvah spremeni ikone na največje, na prvo stran daj najosnovnejše ikone in zakleni prvo stran in je to to...lahko tudi izbrišeš ostale strani, da sploh ne moreš slajdat levo-desno in evo...to je to
Najbrž bo treba narediti prvi dve vrstici se enkrat. Ker drugi del tvojega odgovora sem probal večkrat, pa mi ni uspelo. Niti z drugimi bližnjicami. Sem imel samo bližnjico do klicanja na zaslonu in konec.odinstaliraj in spet instaliraj in ko te vprasa, ce hoces, da je privzeta, tapni da.
Najprej si nameci ikone na zaslon, sele potem zakleni
Direktno klicanje ikono das na zaslon tako, da drzis prst ma zaslonu, cez sekundo, dve se ti pojavijo "pripomocki" oz. widgets, klikni, in najdi direktno klicanje...potem tapni oz drzi in povleci na osnovno stran in spusti...ko bos spustil, te bo vrglo v imenik, kjer bos izbral osebo in to je to
Me zanima kater mobitel bo zdrzal en mesec brez filanja baterije. Ne bom napihoval porabe, pa stran metal uporabne zadeve.Pol pa naj reskira 50€ za vsakega pa jima kupi starejšim primeren teledfon - ne pa neko poizdelano sranje! Pa še t(r)umpeka s tem jezimo.