Kako nahecat starega androida, da bi imel vecje ikone na ekrani
Da bi jih namesto dvajset imel samo 6 recimo.
Edit
Moram tole sprobat
Edit
Moram tole sprobat
poskusi toKako nahecat starega androida, da bi imel vecje ikone na ekrani
Edit
Moram tole sprobat
Imajo eno napako vse so free trial.Hanzi, po 100 letih sem danes spet na alterju, ker sem želel zastaviti IDENTIČNO vprašanje Namreč mamo in teto bi rad rešil dumb nokij, ampak obe zatrokirata, ko v roke dobita klasičnega androida: "Nč ne vidim, kaj je ta ikona, kako naj jaz to vem...."
Našel sem tole stran: https://www.makeuseof.com/tag/3-best-simple-android-launchers-parents-grandparents/ in mi zaenkrat tale BIG izgleda še najboljša varianta, ima tudi slovenščino, ki je must.
V glavnem, rad bi, da ima samo en screen, na katerem ima ikone za klice, sms, fotoaparat, galerijo, brskalnik in mogoče whatsapp, pa da kaže uro. Ko boš kaj testiral, please sporoči.
Iz starega stacionarca želita iti na androida zaradi googla in FB? Naj še naprej uporabljata računalnik ali tablico, ti jima pa nabavi mobilca na tipke.Moja dva gresta iz 3 desetletja starega stacionarca na androida. Ce jima bo sploh uspelo, sicer bo treba se naprej placevat 15 evrov. Probam tvojo moznost in porocam. Ampak najbrz ne danes
Tole o eni sami strani je tudi meni vsec. Fotkica, googla, fb, galerije sms zaenkrat ne rabita. Samo klice. Ce ju bom to naucil bo ze veliko. Vsak triletnik to obvlada, 80 letnik pa.....
Racunalnik na kuglce pa tablico na kredo?Iz starega stacionarca želita iti na androida zaradi googla in FB? Naj še naprej uporabljata računalnik ali tablico, ti jima pa nabavi mobilca na tipke.
Ljuba duša, pa saj si ti pisal o androidu.Racunalnik na kuglce pa tablico na kredo?
Telefon na tipke? Se na 5" ekranu kjer je 12 tipk preko pol ekrana, foter slata vse drugo kot tisto kar bi moral. Ce sem napisal da rabita samo klice, potem najbrz ne rabita googla in fb.
Drugače se da postavitev začetnega zaslona zaklenitMi je vse ikone premetal, ceprav sem mu na prvi strani pustil samo 4 hitre klice, pa spodaj dostop do tipkovnice. In potem pravi da je vse drugace kot takrat ko sem mu pustil telefon