Citat:
Uporabnik guardy pravi:
https://haveibeenpwned.com/
preverite tukaj mail če ste na kaki javni listi zaradi ukradenih hashev..
Načeloma pa gesla iz hasha ni problem dobit (seveda je hitrost odvisna od procesorske moči...)
To je brezveze, ker imaš zdaj paypal neuporaben, raje mu zamenjaš geslo, pa je.Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
To sem jaz razmišljala. Za slučaj vseh slučajev sem odstranila viso s PayPala, tako da tudi vdor notri nič ne pomaga.
Kar se tiče aplikacij, imam pa keepass. To je najbrž nekaj podobnega. Geslo zanj drugačno seveda kot za vse ostale stvari.
Sorry, ni bilo mišljeno za tvoj reply. Hash je kar zalogaj če je dobro implementirano. Tak, da tudi "procesorska moč" ni v domeni smrtnikov.Citat:
Uporabnik Grim pravi:
Nisem niikjer trdil da gesel iz hasha ni problem dobiti. Ampak da heshirana gesla niso nujno neuporabna.
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Sorry, ni bilo mišljeno za tvoj reply. Hash je kar zalogaj če je dobro implementirano. Tak, da tudi "procesorska moč" ni v domeni smrtnikov.
Računalnik ja prideš do gesla, kako pa prideš na tablici ali telefonu, pa me resno zanima? Zadeva namreč naj ne bi bila mogoča ...Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj pa ko ti ukradejo racunalnik, tablico, telefon, notri pa imaš nastavljeno da si chrome zapomni gesla za Gmail, klik....greš lepo v nastavitve pa si ga prebereš. Če pa ni računalnik zaklenjen pa da imas Gmail odprt pa enostavno na PayPal kliknes pozabil sem geslo in dobiš novo geslo na Gmail. Ampak to geslo je videl baraba pred tabo.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
najboljenostavno je, koje "paypal" pošiljal kako neke svoje potrditve...in če tisto klikneš in se greš prijavljat, si gotov.