Včasih ne dobim sms-a, WTF?

kochar

Pripravnik
25. jul 2007
35
0
6
Kot piše že v naslovu, občasno ne prejmem kakšnega sms-a. Zakaj se to dogaja in ali se da to kako rešiti? Sem pa Simobilov naročnik, imam pa Samsunga SGH E250, če kaj pomaga.

Hvala za odgovore&LP!

kochar

Pripravnik
25. jul 2007
35
0
6
Kako pogosto se dogaja, nevem, se mi je pa zagotovo zgodilo ta teden, sumim pa, da to ni bil edini primer. Bom telefoniral na Simobil.

Neprejeti sms-i so pa najverjetneje za vedno izgubljeni?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik kochar pravi:
Kako pogosto se dogaja, nevem, se mi je pa zagotovo zgodilo ta teden, sumim pa, da to ni bil edini primer. Bom telefoniral na Simobil.

Kašn odgovor dobi pošiljatelj?

kochar

Pripravnik
25. jul 2007
35
0
6
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik kochar pravi:

Nebi vedel, bom danes vprašal. Kaj pa bi pomenilo, če bi recimo dobil poročilo o prejetem sms-u oz. če ga nebi?

Nastavitev nisem spreminjal.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik kochar pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik kochar pravi:

Nebi vedel, bom danes vprašal. Kaj pa bi pomenilo, če bi recimo dobil poročilo o prejetem sms-u oz. če ga nebi?

Nastavitev nisem spreminjal.

Pošiljatelj nej si vklop povratnico, in ko on dobi dostavljeno si ti sigurno dobil SMS, če ni dostavljeno je pa lahko pri pošiljatelju kej narobe al pa pr teb...

kochar

Pripravnik
25. jul 2007
35
0
6
Torej, kolegica se ne spomni, ali je dobila povratnico ali ne.
smirk-1.gif

Anyway, je že imel kdo podobne izkušnje z neprejemanjem sms-ov in ali je kasneje lahko kako prišel do njih?

kochar

Pripravnik
25. jul 2007
35
0
6
Zanimivo... torej, pokličem Simobil in bodo oni razrešili, ali lahko še sam kako probam priti do njih?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
So bili SMS-i prejeti v času izključenega aparata potem ob vklopu pa ne dostavljeni ?

Meni se je to godilo redno na SHARPU GX25. Ko sem pa prestavil SIM drugam se pa aparat še ni do konca vključil, pa
so že začeli letet...
uf-1.gif
Na SHARPU so prileteli, če niso bili prej ven spravljeni šele čez kake pol dneva...