Citat:
V pogodbi piše pod XIV. člen 4. Lj je po razdrtju pogodbe dolžan takoj vrniti vozilo na svoje stroške na kraj, ki ga določi VBS.Če vozilo ne vrne sam, vnaprej pooblašča VBS za odvzem vozila in se obvezuje, da mu bo to omogočil ter mu poravnal vse stroške v zvezi odvzemom.
Iz zapisnika o prevzemu predmeta leasinga je jasno napisano pod opombe: da sem vozilo sam dostavil do skladišča VBS.
Citat:
@Evrofil: ne vem, jaz imam z njimi čisto OK izkušnje. Če plačuješ tako kot je treba (cca 2x v treh letih kolkor sem imel leasinga sem zamudil, po 3 dnevih dobil opomin), potem ni problem. Sicer pa se leasinga pač ne greš - I guess?
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Samo strošek odvzema me zanima. Ne neplačil. Nikoli nisem imel leasinga, samo sprašujem. Zakaj bi bil strošek odvzema avtomobila vezan na vrednost avtomobila? Gre za storitev. Kot, da avto operejo. Me res zanima, koliko več stroškov imajo z odvzemom Mercedesa S, ali pa Mercedesa A? Potrebno je opraviti natanko iste stvari.
Citat:
Uporabnik problemout pravi:
Medtem pa glavni mod pametuje, da težav ni, če redno plačuješ....
Potem učiš druge uporabnike, da ne spamajo... .
sicer sem ti že napisal, tak mod taki userji...
Citat:
Uporabnik problemout pravi:
Citat:
@Evrofil: ne vem, jaz imam z njimi čisto OK izkušnje. Če plačuješ tako kot je treba (cca 2x v treh letih kolkor sem imel leasinga sem zamudil, po 3 dnevih dobil opomin), potem ni problem. Sicer pa se leasinga pač ne greš - I guess?
ok.. če hočeš povedat, da si reden plačnik ok..., to se prav da izkušenj nimaš, al kaj hočeš povedat. Misliš da userji na tabli ne vedo, če plačuješ leasing da težav ni.
Tema je namenjana deljenje izkušenj uporabnikov z leasing bajtami, kako pauhajo komitente ob morebitnih nerednih plačilih..
Medtem pa glavni mod pametuje, da težav ni, če redno plačuješ....
Potem učiš druge uporabnike, da ne spamajo... .
sicer sem ti že napisal, tak mod taki userji...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kaj tebi ni jasno? To je priblizno tako, kot se folk pritozuje, da so dobili kazen od policajev. Ne delaj prekrska, in ne bo kazni. Placaj takrat ko moras, pa ne bo problemov.