važno da ne bo avtist

mistique

Guru
16. jun 2009
14.044
1.844
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Viroza in antibiotik?

Virozi (kot jo je sprva diagnosticirala zdravnica) je sledilo poslabšanje v obliki vnetja ušesa (sem napisal v prejšnjem komentarju). To naj bi bila, nič kaj nenavadna, bakterijska komplikacija viroze. A zdaj naj dvomim tudi v prvotno diagnozo...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.044
1.844
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Takšno stanje niti približno ni primerno za cepljenje, halo.... Jaz bi ukrepal podobno edino dvomim, da bi zadevo zamaknil za nekaj let
smile-1.gif

Hepatitis B. Se bo cepil preden gremo na štajersko
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ti melanholično, sedaj pa še jaz melanholično: "Ali se dela in zadeva naredi, ali se pa raje sploh ne dela!" Roger?

V 90 letih je prišla k nam neka zahodnjaška finta za uprašnjevanje - megljenje škropiv, zaščita proti insektom na rastlinah itd. Nova tehnologija kao, čeprav jo je že hitler izumil 60 let prej z V-1.

In sedaj : " Lej, sedaj boš delal samo še z eno desetino strupi, kot je potrebno na klasičen način. Veš koliko boš prišparal !"

Vsi ki imamo vsaj malce privzgojene kemije in logike v krvi, smo si soglasni, da je taka tehnologija oorenk korak nazaj, za vsaj dve generaciji, torej 30 let !

Kaj se v takem primeru zgodi? Namesto da bi pomoril prav vse škodljivce, jih je nekaj zaradi prenizke koncentracije insekticida preživelo in se lahko sedaj nekje veselo množijo naprej!
shocked-1.gif

CEPIL si škodljivo kulturo, ki si jo hotel pravzaprav uničiti!

Ko je pa v našem primeru s preventivnim cepljenjem otrok znana zgodba o podkupovanju, plačevanju, favoriziranju nekega pripravka, kar je dnevna novica v naših časopisih vsako jutro, preden gremo na šiht, je pa za mojo pamet zgodba enaka : Blažev žegen je blažev žegen! Bolje da ga ni!

Še malce časa, kakih 10 - let, pa se nam bo črna kuga ponovila. Čeprav so v 80. letih rekli, da je samo še v dveh epruvetah shranjena na svetu
rolleyes-1.gif
kuga se pojavlja vsake toliko časa je pa bakterija in jo že penicilin zatre. s tem cepiva nimajo nič. v-1 je bila raketa in ni nič škropilo tisto škropljenje je bilo ciklon b.
sicer čuden sestavek brez repa in glave.
zgleda mešaš cepiva in neodgovorno rabo antibiotikov in še česa zraven.

V-1 je bila raketa s pulznim reakcijskim motorjem. Točno ta princip se pa tudi uporablja pri nekaterih vrstah meglilnikov. Z zaporednimi eksplozijami razbiješ tekočino v zelo drobne delce, ki izgledajo kot megla. Pravijo, da zadevo "atomiziraš", pa to ni pravilen izraz. Mašina ropota kot največja štilerca za drevje podirat
rolleyes-1.gif
. Pač kontrolirana zaporedja eksplozij v zgorevalni komori - princip hitlerjevega V -1 pulznega reakcijskega motorja.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
OK - s strinjam, da takega no za cepiti. In ja - bilo premalo informacij, in ja - ne bi smel preveč predvidevati.

Se pa strinjam z Mateyem - ni tega prestaviti za nekaj let.