V ozadju je predvsem farmacevtska industrija in denar. To je vse. Potniki si pri aktualnih zdravnikih podajajo kljuko na vratih ter jih snubijo in podplačujejo.
Direkten primer - jaz imam svojega osebnega zdravnika, žena pa svojega. Moj mi je dal za gljivice na nohtih nekaj od Galenike, njen pa Lamisil od Novartisa. Ker pri meni ni delovalo, sem direktno zaprosil za Lamisil, pa pravi, da "ne ne, bova raje dala nekaj generičnega (ne vem kwa?). Potem sem rekel, da naj se neha zezat na mojem telesu in naj opravi tako kot treba - potem je pa dal tisti Lamisil in to celotno kuro dolgo 3 mesece.
Gljivic od takrat nimam več, pozdravljeno. Žena jih ima pa še kar, ker njen zdravnik ni zdravil tako rigorozno kot moj. 10 let! Samo bolj pameten sem moral biti od njega, to je to!
Ista zgodba je okoli cepiv. Zdravstveni delavci se tega še posebej zavedajo in od tod je po malem pricurelo tudi v javnost. Od kje pa mislite, da smo postali skeptični?
Ko sem bil mulec, sem zaradi kroničnih angin pol leta hodil vsak dan po bombo penicilina v rit. (zelo AU!) Ko sem šel v vojsko, smo dobili dve (ali celo tri
.