Vaše mnenje o Pearl Jam

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.914
113
Zakon temo ste odprli.
cheer.gif

Dodajam tole:

Vsakič znova se čudim, kako mi lahko Would? čisto vsakič ko ga slišim postavi vse kocine pokonci. Neverjetno, če bi se moral odločit za najboljši komad vseh časov, bi bilo to verjetno to.

Devetdeseta so bila glasbeno res na nivoju.
Se pa sprašujem, kaj je bilo v pravkar minulem desetletju takšnega, če sploh kaj, po čemer se ga bomo spominjali.
80' - Glam
90' - Grunge
00' - ????
A to je že druga zgodba. Limajte spote naprej...

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
No o Pattonu ne moreš rečt, da gre za polizanca. Sicer pa Faithov ne bi ravno v grunge predal stlačil.... pravzaprav jih ne bi nikamor, ker so izvenžanrski
smile-1.gif
) kar se rola po njegovi glavi.

Bi pa na vižo grunge-a dodal še projekt Mad Season. Gre za t.i. supergroup, sestavljajo ga pa Layne Staley od AiC, McCready od Pearlov in člana Screaming Trees in The Walkabouts. Žal je polovica tega projekta že pokojna, tako da imamo priložnost poslušat le eno plato. Je pa ta zato toliko hudejša. Na, pa sem spet čist not padu
wink-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Meni so od vseh bili najbolj všeč Creed. Pa še Stapp ima podoben glas kot Vedder
smile-1.gif

Vmes so že razpadli, zdaj so spet skupaj. Tole spodaj je iz 2009.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Res ma dober glas. Sam se mi zdi da je mal umeten.
Dodajam eno novejšo od Pearlov:

Lukin

Zelenc'
14. jun 2011
18
0
1
Bil sem na devetih Pearl Jam koncertih. Prvič v Ljubljani junija 2000, ko sem bil star sedemnajst. Nato še na Dunaju in Zagrebu 2006, Munchnu in Benetkah 2007, ki je sicer odpadel. Nato še v Berlinu avgusta 2009, Dublinu, Belfastu, Berlinu in Benetkah junija 2010.

Band z leti postaja čedalje kvalitetnejši v živo in prav tako v studiu. Energija in strast, ki jo oddajajo na odru po 20 letih, je neverjetna. Vedder ima še vedno tisto karizmo, ki te očara. Vsak njihov koncert se zdi kot proslavljanje! Zame osebno so PJ eden najpomembnejših rock bandov v zgodovini. Obstaja posebna vez med PJ in njihovimi fani. Na koncertih srečujem ljudi iz vsega sveta. Z nekaterimi smo postali kolegi in z zagotovostjo lahko trdim, da se bomo srečali še mnogokrat - že letos 7., 11. in 12 septembra v Torontu in Montrealu na PJ turneji.
cool-1.gif

Če boste imeli priložnost, jih pojdite poslušat in se prepričajte o njihovi kvaliteti. Ne bo vam žal
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Ufa katera tema....
se moj top od Pearl Jama
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/watch?v=663L-GWQdws"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/watch?v=663L-GWQdws" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Pa od Creeda
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/watch?v=cgfCAvs9DQc"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/watch?v=cgfCAvs9DQc" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Kje so časi
confused-1.gif

PS:
Kaj me zajebava tale youtube?

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
Hehe. Tako kot je čisto nekaj drugega to:
grin1.gif

grims-1.gif

Mike Patton je iber genialc. A kdo ve, se on kaj drogira mogoče?
sprasujem se.gif
Sem slišal eno o tem, da ne jemlje drog. Meni ne zgleda tako. Na vsakem nastopu mi deluje počen (kar tudi sicer je, v pozitivnem smislu).

franz

Pripravnik
21. okt 2007
122
0
16
KINO ŠIŠKA
Torek, 20. september 2011, ob 17:00
PEARL JAM TWENTY, premierna projekcija

20. septembra bo v izbranih dvoranah po celem svetu potekalo sinhrono premierno prikazovanje dokumentarnega filma o skupini Pearl Jam ob njihovi 20. obletnici delovanja. Kino Šiška je ena izmed privilegiranih dvoran, kjer se bo – samo na ta dan – odvrtela dokumentirana filmska zgodba »PJ20« režiserja Camerona Crowea o enemu največjih rock bendov našega časa.

Prizorišče: Katedrala

Cena vstopnice: 6 EUR