Vaše mnenje, moški..

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:

A da bi kera kdaj kakšnega dečka za rokav pocukala, to pa ne
confused-1.gif
???

s tem bi samo še bolj potuho dajale že tako razmaženim maminim sinkom, ki jih je vse preveč že...
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
s tem bi samo še bolj potuho dajale že tako razmaženim maminim sinkom, ki jih je vse preveč že...
uf-1.gif

...kateri so pa v absolutni manjšini v primerjavi s številom očkovih hčerk katere dobijo od očija vse, ko pa pretrgajo navezo z očijem pa gledajo da dobijo tipa ki ima debelo denarnico, lep svetleč avto in svoje stanovanje/hišo. Seveda se vselijo v tako stanovanje in se delajo kot da sta si ga s tipom skupaj kupila (..aja sej to smo pa v eni temi že nekoč obdelali).

Sicer pa je res to kar je nekdo pred mano napisal...zakaj bi moral samo tipi osvajat, zakaj pa nebi za razliko za obdobje kakih 50 let začele zdej ve osvajat tipe? Sej ste enakovredne tipom, al kako zdaj?

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:s tem bi samo še bolj potuho dajale že tako razmaženim maminim sinkom, ki jih je vse preveč že...
uf-1.gif
Potemtakem ti pa želim vso srečo
cheer.gif
!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
A da bi kera kdaj kakšnega dečka za rokav pocukala, to pa ne
confused-1.gif
???

uf-1.gif

vsak izgovor je dober, samo ta ne
rolleyes-1.gif

hotele ste enakopravnost, govorite da ni delitev na moška in ženska dela, pa da vas vidimo

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
khm...kako ti misliš da sem do Vilija sploh pršla?...to sem res že stokrat povedala, zgleda da moram še stoprvič, meni ni problem iti do tipa pa nekej nakladat sej se takoj razvije debata...samo še enkrat ponavljam, tipi ste postali izbirčni, sami ne veste kwa bi, gledate na svoj imiđ pa to vam je najbolj pomemben kako bejbika zgleda
aplauz.gif

pišuka nasednič k grem vn bom enga na drink povabla pa da vidmo kwa bo, ewo oblubm, da ne boste rekl da sam nekej govorim,
ne-ne-1.gif

majč

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
tipi nismo edini ki gledamo na izgled partnerke, torej ne govort kot da smo moški prasci ker to počnemo, ve ste pa anglčki.

ni čudn da te noben noče, če take vn mečš
stupid-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
hej hej umir se...a sem rekla da ste prasci?...halooo?...to pa ne, ne sprejmem tega argumenta, preberi si še enkrat predno na prvi dih hitiš men odgovarjat...dečko motiš se...

majč

P.S. včas se je dalo s tabo kej pohecat zdej si pa še ti tak postal...siten...jao jao...

Nazadnje urejeno:

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:

samo še enkrat ponavljam, tipi ste postali izbirčni, sami ne veste kwa bi, gledate na svoj imiđ pa to vam je najbolj pomemben kako bejbika zgleda
aplauz.gif

Pa dobr, kaj tebi ni jasno, spet mečeš vse v isti koš
ne-ne-1.gif
... Se je Viliju povesil or is it just your PMS talking???

Mene boli kitara, kaj si drugi mislijo, važno, da je meni ženska kul. Jaz se nobene pretirano ne branim
evil.gif
.

Glej, ne rečem, da taki desci ne obstajajo, še manj ženske (!) Ampak po pravici povedano, se brezveze obremenjuješ, ker tisti, ki jim je pomemben samo "imiđ" itak nimajo nič od ljubavi oz. je niti ne iščejo, če smo iskreni (pa tudi vprašanje, če so sposobni za kaj resnejšega, ker so preveliki egoisti in v njihovem srcu ni prostora za dva). Mal mn se zaganjajte v take tipe (in bejbe), pa bo vse v redu. Enostavno potegneš črto in greš dalje pa čeprav včasih ni lahko, vem.

17758-icon_confused.gif
P.S.: Kaj je rekla lisica, ko ni mogla do grozdja? "Ah, saj je itak kislo "...

Nazadnje urejeno:

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:

ja ja imam pred nosom vas zajce, še en dokaz v podkrepitev teh mojih trditev...včeraj sredi ljubljane me pecajo bosanc, dva američana pa en šved...
bonk.gif

majč
No, čisto na kratko bom rekel takole: po svojih izkušnjah lahko povem, da sta pecanje lokalk in časovna odsotnost od doma premosorazmerni.
V prevodu: dalj časa si od doma, več dobrih pičk je okol tebe.
smirk-1.gif

Pa - no hard feelings...
roza.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
dva sta se pogvarjala....

dej ne bleferej...pa povej da si se dogovarjala ti z enim tipom
evil.gif

ena od opcij...lahko te je opazoval kje za vogalom ...in ko te je videl se je obrnil in šel.

(ni imel tako veliko prašnikov, da bi se dobila, ne glede na videz, ter skupaj spila pijačko).

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

ena od opcij...lahko te je opazoval kje za vogalom ...in ko te je videl se je obrnil in šel.

(ni imel tako veliko prašnikov, da bi se dobila, ne glede na videz, ter skupaj spila pijačko).

še en nepismen...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
jaz sem repliciral naprvotno postavljeni post....kaj seje vmes dogajalo....bom/če bom repliriral posebej.

tako da..ne vidim kje sem nepismen (verjetno zato ker sem).

Antonioo

Pripravnik
3. sep 2007
344
0
16
lepo je 4x napisala da je ni mogu vidt, ker je ona cakala doma na njegov klic, da se sploh zmenta kje se bosta dobila. preberte pa pol komentirite, al pa napiste na zacetku posta, '' nisem bral cele teme'' . zdej greste pa ze men na [censored].

jaz pa nimam idej zakaj se ni pojavu. nism dobr razumel, na msn si ti njega blockala al on tebe? ce si ti njega bi ga jest zarad firbca definitivno uprasu ''zakaj''
smile-1.gif
ce pogledam iz mojga stalisca, bi se to zgodil recimo v primeru ksne nesrece al pa kej, padem v komo in te seveda nemorm obvestit. ce te je on blockal to odpade, jap.

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
bzz bzz kakršne tipe iščeš, take dobiš. dokaz za to imaš pa pred nosom, samo spregledat morš

ja ja imam pred nosom vas zajce, še en dokaz v podkrepitev teh mojih trditev...včeraj sredi ljubljane me pecajo bosanc, dva američana pa en šved...
bonk.gif

S L O V E N C I = Z A J C I

majč
kaj je narobe z zajci, vsi pač nismo za resno vezo s taprvo ki mim pade.
smirk-1.gif

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Ja zdaj pa tud mene zanima. Kaj je bilo? Saj na msnju ga pa verjetno se vidis?
Ce ne, zakaj bi se sploh sekirala zarad nekoga, ki ga niti nisi nikoli videla v zivo?

Sicer pa. Ja normalno da je videz pomemben. Ce imas moski 1.8m in 80kg si verjetno ob sebi ne predstavlja 1.9m visoke metalke kladiva, da ga bo pol po sobi metala sem pa tja
rolleyes-1.gif
Drugace pa videz sploh ni tolk pomemben kot mnogi tu pravite. Mogoce takoj na zacetku, samo ze po uri ali dveh ti je pa lahko ze bol vsec njena kolegica, ki si jo na zacetku komaj opazil.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:včeraj sredi ljubljane me pecajo bosanc, dva američana pa en šved...
bonk.gif
Ti pa moraš biti pičkica, da te kar tako folk peca...

In? Noben ni dosegal tvojih standardov?

Ali čakaš morda na Nemca z dovolj debelo denarnico?

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik mtl pravi:

Ali čakaš morda na Nemca z dovolj debelo denarnico?

samo če ima brčice, pa spredaj krajše, zadaj daljše lase... če pa diši po pralnem prašku na 10m, je zagotovo terna..
smirk-1.gif