Vaše mnenje, moški..

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Ja samo ti letniki smo zasedeni ...

hysterical-1.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Nekateri tudi nismo
wink-1.gif

Jah nč, sliko gor nalepi da bomo lažje ocenjevali
grin1.gif

Če nisi, bi lahko vedel, da taktika s sliko v prvem šusu ni najbolj primerna.
grin1.gif

Čeprav tudi kakšna uporabnica zna poslati v prvem PM-ju"pokaži svojo fotko".
evil.gif

O ja
cheer.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a ti še zmer vsako temo obrneš v debato o teb?
rolleyes-1.gif

mičkena, nima smisla debatirat o tem. pozabš in greš naprej. spremenila ne boš nič, kaj je pa bilo da ni prišel, ve pa samo on.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Lahko je tok sramežljiv in enostavno nima poguma. Ni veliko samozavesten in si je mogoče mislil, kaj če v živo ne bo tak kot je bil pred 24-imi urami na MSN-ju.
Če te res zanima kako bi bilo srečanje v živo potem probaj še enkrat navezat stik.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Kaj pa če je bil tam, pa nisi bila po njegovem okusu, pa se je "potuhnil"...
confused-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Kaj pa če je bil tam, pa nisi bila po njegovem okusu, pa se je "potuhnil"...
confused-1.gif

očitno si manjkal ko ste se v šoli učili brat...
preberi vse še 1x..

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:mislim, da ste tukaj fantje premladi zame..
wink-1.gif
Eh, zagotovo se ne bi branila kakega mladega zajčka
grin1.gif
.

Sicer pa, boli te patak, tip je zgleda navaden usrane, najbrž se je usral, da boš medtem ko bo on na veceju, za mizo že privlekla matičarja
evil.gif
.
Or mejbi... he' playing hard to ger
hysterical-1.gif
.

Moj nasvet: skensli ga in išči dalje. Kaj se tok ubadaš s človekom, ki ga (očitno) niti ne poznaš. Sploh pa, če še na eno kavo ni sposoben se prisvaljkat (pa da ne sporoči niti zakaj ga ni pa nič)... Mislim BV. Pa naslednjič ko ga in če ga vidiš, ga steraj v qrac še v mojem imenu. A sta se sploh kaj slšala po tem dogodku???

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
posluš ti teto čebelo:

a zakaj?

zato k so zajci in tvoj post potrjuje to, da se moški bojijo žensk (glej to temo v naslednjem postu, čeprav to vztrajno zanikajo)

navadi se, pa ne jim vsega vrjet, eni lažjo kot ne vem kdo, ker ne vem s čim bi to primerjala... a zakaj lažejo? zato, da
pritegnejo pozornost, ker v bistvu so dolgočasni pol pa prijavljajo une filmske izjave k gledaš v prazno še 5 minut pa ne veš a bi ga 1x okol kepe al 2x
10.gif

majč
cool-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
posluš ti teto čebelo:

a zakaj?

zato k so zajci in tvoj post potrjuje to, da se moški bojijo žensk (glej to temo v naslednjem postu, čeprav to vztrajno zanikajo)

navadi se, pa ne jim vsega vrjet, eni lažjo kot ne vem kdo, ker ne vem s čim bi to primerjala... a zakaj lažejo? zato, da
pritegnejo pozornost, ker v bistvu so dolgočasni pol pa prijavljajo une filmske izjave k gledaš v prazno še 5 minut pa ne veš a bi ga 1x okol kepe al 2x
10.gif

majč
cool-1.gif

nahrung002.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
posluš ti staro in tečno teto čebelo:

a zakaj?

10.gif

majč
cool-1.gif

bzz bzz kakršne tipe iščeš, take dobiš. dokaz za to imaš pa pred nosom, samo spregledat morš

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:

bzz bzz kakršne tipe iščeš, take dobiš. dokaz za to imaš pa pred nosom, samo spregledat morš

ja ja imam pred nosom vas zajce, še en dokaz v podkrepitev teh mojih trditev...včeraj sredi ljubljane me pecajo bosanc, dva američana pa en šved...
bonk.gif

S L O V E N C I = Z A J C I

majč

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Lol

Gospodična Čebelica Maja, ko boš preletela vse moške cvetove, lahko mirno rečeš, da smo vsi zajci ali kaj podobnega. Do takrat pa prosim, da enostavno ne kaži s prstom na vse nas.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:

Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:

ja ja imam pred nosom vas zajce, še en dokaz v podkrepitev teh mojih trditev...včeraj sredi ljubljane me pecajo bosanc, dva američana pa en šved...
bonk.gif

S L O V E N C I = Z A J C I

majč

So ti fejst dvignili ego s tem pecanjem ane? A pa je kateri od njih kaj dosegel z osvajanjem?

Če je tvoj odgovor NE, potem bom posplošil kot si ti in rekel:

SLOVENKE = IZBIRČNICE, FRIGIDNICE & FEMINISTKE

Pod katero kategorijo spadaš ti čebel'ca? Jst bi te dal pod prvo in zadnjo kategorijo. Zakaj se potem sploh truditi pecat take ženske?

roza.gif

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
So ti fejst dvignili ego s tem pecanjem ane? A pa je kateri od njih kaj dosegel z osvajanjem? Če je tvoj odgovor NE, potem bom posplošil kot si ti in rekel: SLOVENKE = IZBIRČNICE, FRIGIDNICE & FEMINISTKE Pod katero kategorijo spadaš ti čebel'ca? Jst bi te dal pod prvo in zadnjo kategorijo. Zakaj se potem sploh truditi pecat take ženske?
roza.gif

A se en počut ogroženega ali zgroženega? Ne rabim svojga egota bildat na tipih. Sem pač sproščena in se zabavam, vi ste pa ne znate sprostit, sami ste si krivi. Jaz ne spadam v nobeno kategorijo, ker se ne predalčkam. Mislim da bi zdej že lahko dojel to, pa dej prerast že to fazo enkrat. Ti boš pač tak ostal pecal bejbike, ki te bodo čez par let prevarale, ma sej to ni važn ane, sam da dobr zgledajo.
shocked-1.gif

Peace brother peace
roza.gif

majčy