Jem skoraj vse, ne maram vampov, jetrc, česna, čebule,...
Vegetarijanec nisem in to mi niti ne pride na misel. Imam krvno skupino 0 in to pomeni, da sem mesojedec.
Dodatki k prehrani? Vitamini in minerali vsak dan, beljakovine iz sirotke po fitnesu.
Junk food-a načeloma niti ne maram, tako da se mi ni težko odpovedati. Občasno pica, fast fooda sploh ne maram, pomfri sem zadnjič jedel...
... se ne spomnim, ocvrta hrana mi itak ne sede.
Pred TV-jem občasno jem edino svoje redne obroke, tisto kar bi itak pojedel za mizo.
Nisem ljubitelj sladkarij, edino poleti mi paše sladoled.
Pod stresom se ne redim in ne hujšam (vsaj opazil nisem).
Kuhamo sami, zamrznjena hrana da (zelenjava, njoki, meso), vnaprej pripravljena hrana je bolj izjema kot pravilo, konzerve pri meni doma vsebujejo tuno ali druge ribe.
Jem vsaj 4-5 krat na dan, res pa je da ne več v takšnih količinah kot včasih. Kot najstniku se mi ni poznalo nič, sedaj ko sem že čez trideset pa se občasno nabere obloga okoli pasu
.
Rekreacija pri meni večinoma zajema fitnes (povprečno 5 krat tedensko) ali pa sprehode s psi (kar niti ne štejem kot rekreacijo ampak kot sprostitev)
Zdi se mi, da živim relativno zdravo, seveda pa občasno precej zabluzim. Ne bi rad umrl zaradi svoje požrešnosti ali zanikrnosti, če že lahko vplivam na to, bi raje umrl zaradi starosti, v spanju, ali pa mogoče med seksom (ne v starosti).
V višino merim 184cm tehtam pa približno 90 kg, pa nisem bajsi.
Edit: sem pozabu zbrisat vprašanja