Varstvo psa

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Pozna kdo v okolici MB +- 30km kakšen dober pasji hotel ali osebo, ki lepo poskrbi za vašega psa v času počitnic. Sicer imam dva aduta in sicer misa-pasjihotel iz Paneč pri Laškem, vendar me zanima kakšne kaj imate izkušnje.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Kaj nima nobeden izkušenj s tem
sprasujem se.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jaz žal ne. Se mi je do sedaj vedno nekako izšlo pri žlahti. Me pa vseeno zanima, če ima kdo izkušnje za Ljubljanski okoliš, ker letošnje leto nisem prepričan, če bo šlo tako zlahka kot v nekaterih primerih do sedaj
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kaj nima nobeden izkušenj s tem
sprasujem se.gif

Bi mogoče več kvalitetnih odgovor dobil na kakšne specialnem forumu tipa mojpes, pesjanar itd.

Za kakšno mrcino pa gre?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Za Ljubljančane in tiste iz okolice... lahko k meni pripeljete kužka v varstvo
smile-1.gif

Resno? Ker moja "zver" ima kar konkreten problem z dominantnostjo. Pač tipičen višavc
rolleyes-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Tud to verjamem
rolleyes-1.gif

Mislim problem mu delajo samo psi (psice so vse kul
evil.gif

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Za pse, ki niso pod kontrolo je rešitev enostavna: kratek povodec in nagobčnik.

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Ne, nisem iz Borovnice, pa tudi iz okolice Litije ne. V okolici Domžal sem.

Moj pes je kastriran, ni pa podredljiv (višine je nekje iste kot višavc). Pretepat se mu pa ne da, je preveč len za to
smile-1.gif
Ko sta sama doma, sta fizično ločena (vsak v svoji sobi). Sem imela v varstvu že takšne in drugačne pse, na koncu so se vsi vsaj prenašali med sabo, če že prijatelji niso bili.
In glede na to, da tudi nameščam pse (ki so ponavadi iz zavetišč, z neznano preteklostjo), pa še nikoli ni bilo problema, ga tudi višavc ne bi smel povzročiti
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Za pse, ki niso pod kontrolo je rešitev enostavna: kratek povodec in nagobčnik.

Se popolnoma strinjam. Problem pa nastane, ko se tega malokdo drži
rolleyes-1.gif

V ulici imam pacienta, kateri brez povodca sprehaja bokserja, kateri se itak v vsakem možnem trenutku zapodi v mojga piščanca, katerega imam na povodcu. Hvala bogu je situacija taka, da se me pes "boji", tako da mojega "prbijem" k nogi, njega pa podim stran, tako da ostane na dobrem metru razdalje in ga samo čakam, da mi pade na desno nogo, če se preveč približa, ker druge opcije nimam
rolleyes-1.gif