Tole mi izgleda ok, še bolje pa bi bilo, če bi lahko kupil po kosih. Svetovano mi je, da naj bodo vse 16A.![]()
ELED VAROVALKA GARNITURA 9/1 BLISTER VAROVALKA KERAMIČNA - GARNITURA VAROVALK - BLISTER 9/1 (2 X 5A, 3 X 8A, 2 X 16A, 2 X 25A)
ELED VAROVALKA GARNITURA 9/1 BLISTER VAROVALKA KERAMIČNA - GARNITURA VAROVALK - BLISTER 9/1 (2 X 5A, 3 X 8A, 2 X 16A, 2 X 25A)www.euroton.si
Ugibam, z nekaj izkušnjami![]()
Mogoče zato, ker če te plastične nimajo najboljšega stika ali gre čez njih tok ki je na meji, potem se segrejejo in deformirajo, stisne jih skupaj, in so krajše ter imajo še slabši stik.
Keramične se pa samo segrejejo.
Predvidevam, da z namenom nima vseh 16A, ali pa kar žeblje not nabij.Tole mi izgleda ok, še bolje pa bi bilo, če bi lahko kupil po kosih. Svetovano mi je, da naj bodo vse 16A.
Če ti je svetoval avtoelektričar, je nasvet sicer dober, samo da ta avtoelektričar nima takih varovalk, je isto kot, da krojač nima cvirna.Električar mi je svetoval, naj pri svojem starem Ducato-tu zamenjam plastične varovalke za keramične. Je pa problem, kje jih dobiti, saj imajo povsod samo še plastične. Ima kdo kakšno idejo kje to kupiti?
Sem naroćil dva paketka teh varovalk, ker jih niso imeli na zalogi, so jih naročili in sem jih prejle šel iskat. Kljub temu, da gor piše, da so keramične, so plastične. Seveda jih nisem vzel.![]()
ELED VAROVALKA GARNITURA 9/1 BLISTER VAROVALKA KERAMIČNA - GARNITURA VAROVALK - BLISTER 9/1 (2 X 5A, 3 X 8A, 2 X 16A, 2 X 25A)
ELED VAROVALKA GARNITURA 9/1 BLISTER VAROVALKA KERAMIČNA - GARNITURA VAROVALK - BLISTER 9/1 (2 X 5A, 3 X 8A, 2 X 16A, 2 X 25A)www.euroton.si