Tako kot vsemv poslu ti prevladuje najprej osebni interes, nato interes nadrejenega delodajalca (ali pri tebi več njih), potem šele stranke. Če se vse poklopi, potem ima stranka kaj od tega, če ne pa tough luck...
Kot že omenjeno - nimaš pojma in nažigaš v temo. Na prvem mestu je interes stranke ter njene specifične potrebe, zato tudi sodelujem z vsemi zavarovalnicami, ker kolikor so si produkti različnih zavarovalnic podobni so daleč od enakega, na drugem mestu je pa osebni ineteres, ki se poklaplja z interesom delodajalca oz. partnerja in to ti lahko potrdi katerakoli moja stranka, katerih je tudi tu na forumu polno. Moje mišljenje je namreč tako, da če se dobro potrudim za stranko pride dober zaslužek avtomatsko zraven, sploh, če si v igri na dolgi rok in ne na zgolj par mesecev ali leto/dve, kot je večina v temu poslu. Ampak ti pa kar mirno verjemi dalje, da točno veš kako poteka moje poslovanje tako kot fikus ve, da zavarovalnice nategujejo zato, ker nekaj ni točno tako kot si je zamislil a v bistvu nima pojma kako se stvari vrtijo Ah vi alter vsevedi....