Matej, nikoli nisem rekel da nima smisla varcevati. Rekel sem da je skoda da le 100 eur in da obresti na banki ne bodo prinesle nekega velikega financnega uspeha, ki bi ga lahko pustil svojemu rodu. Za kaj takega je 100 premalo... Pioneer investicije poznam, vendar je to vse en larifari. Kdor zeli biti financno neodvisen ne bo to postal z raznoraznimi skladi ali tam kjer velika vecina ljudi posilja denar in placuje vstopnine in mesecno vodenje in nevem kake balalajke in sploh se za xy let in ce prej vzames ti nabijejo penale da je vse skupaj na izgubi. Ne recem da ni dobro nekaj sredstev v to razprsiti ampak samo s tem ne bo neki velikega dobicka za posameznika. Jaz si finance sam urejam ker samo sebi zaupam in ne dajem nobenemu svetovalcu provizije, sploh ker jih 90% nima licence medtem, ko jo sam imam... Na forum sem prisel nekaj preverit in sem zato naredil profil. Tu sem pa pisal da naj razprsi denar ce ga ima, potem se je pa zadeva s penzijo zacela... Eni so optimisti in misljio da bo, sam mislim da ne bo vsaj ne v taki obliki kot je. Bomo videli kdo bo imel prav, vsekakor na izgubi ne bom ker si sam urejam finance, mislim da je bolje kot prepuscati to drzavi...
Nazadnje urejeno: