Sicer pa alter upokojenci so drugačnega mnenja kot pioneer.
Na stran je treba dajati za izredne dogodke. Recimo smrt. Ker če ne boš imel nič rezerve na strani, te bodo ob smrti muhe ob tromostovju žrle pol leta.
Nazadnje urejeno:
Ti si pa tak finančni strokovnjak, da boš osebo z takim denarjem na TRR učil, kako se pravilno denar obrača?Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Človeku, ki leži 250k na banki je za moje pojme finančno slabo izobražen ali pa je miljonar in ima to za sproti porabitV obeh primerih pa od obresti ne dobi nekaj dosti...![]()
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ti si pa tak finančni strokovnjak, da boš osebo z takim denarjem na TRR učil, kako se pravilno denar obrača?Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Človeku, ki leži 250k na banki je za moje pojme finančno slabo izobražen ali pa je miljonar in ima to za sproti porabitV obeh primerih pa od obresti ne dobi nekaj dosti...![]()
![]()
Ker strokovnjaki, ki ti želijo svetovati kaj je najboljše narediti s tvojim denarjem, gledajo samo na to, kako bi ti ga spipali.Citat:
Uporabnik ozze pravi:
ksz
Zakaj nihče ne omeni indeksnih skladov. So zelo stabilni, niski stroški upravljanja + dividende.
Citat:
Uporabnik pioneer pravi:
Uporabniško ime si sploh posrečeno izbralCitat:
Uporabnik pioneer pravi:
Da ne bo kdo pripominjal, da imam svojo agendo...
pioneer - one who is first or among the earliest in any field of inquiry, enterprise, or progress... Meni je všeč angleška verzija, ker če bi si dal slovensko bi me vmešali med komuniste...Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Uporabniško ime si sploh posrečeno izbralCitat:
Uporabnik pioneer pravi:
Da ne bo kdo pripominjal, da imam svojo agendo...