Vam je kdaj žal, da ste ga/jo pustili?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik TheAnswer pravi:
Je res potrebno to prepucavanje preko neta.

Ne ni
stupid-1.gif
Samo vsi smo ljudje in delamo napake take in drugačne,....saj poznaš zgodbo o ograji in žebljih,..skušaš pozabit nekaj slabega storjenega tebi, pa vseeno ti ostane nekje v podzavesti,..nakar pride trenutek tvoje šibkosti, ko se naberejo zadeve in prsti prehitijo možgane,...j*** ga,...na napakah se vsi učimo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Torej, kdaj gremo vsi skup na pivo? Grisbi pa Mitzy častita brez ugovora, ker nam klele sam živce žreta.
grin1.gif
ma mi jih častimo ..se lepo zabavam cel dopoldne..jeba je ker delo trpi..
smile-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Zdej je pa na vrsti Bitch_insane. Come on baby, bring it on
a015.gif

Še na tvojo najljubšo besedo "lubica" si pozabla
smirk-1.gif

Kdo je pa insane bi se pa dalo razpravljati. Veš, nisem jaz tista, ki je zgubila stik z realnostjo namreč.
roza.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Lubica,

ti maš pa tukaj najmanjše veze, ampak verjamem da je zabavno biti vaška čenča in kokodakat po forumu stvari, ki si jih "rekla kazala" izvedela iz nevemkatere roke. No dej, bodi pridna punčka in se pejt tolč po glavi v teme, kjer se Alterjevci menijo za srečanja med sabo. Tukaj v tej zadevi žal nimaš kaj praskati.
smirk-1.gif

Lep pozdrav v jeziku, ki ga razumeš
g075.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Torej, kdaj gremo vsi skup na pivo? Grisbi pa Mitzy častita brez ugovora, ker nam klele sam živce žreta.
grin1.gif

ja jaz od napetosti že četrto kavo sekam, kokic ni na dosegu, zato posegam po keksih. Zdaj bo sploh napeto ko se je biach vmešala, ker micka strela iz vseh topov v vse smeri
cheer.gif

biach, kaj praviš na izjavo škorpionke?
shocked-1.gif

grisbi, ti bi lahko kandidirala za kako službo diplomata
grin1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Who let the hens out?
evil.gif

freerange.jpg

Aja, ne ni mi žal.

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
pa ti res nisi normalna..ta tvoj post je res odlicen za spravo z nekom, ce je lepota in pamet premosorazmerna, potem moras biti izredno lepa....

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Glede na to, da je mel ynos na MS dostop do nekatreih podatkov mislim, da celotna zgodba sploh ni iz trte zvita.
nahrung002.gif

Kaj je tebi tudi šel razlagati in kao dokazovati svojo teorijo po PMjih?

Back on OFF topic:
aplauz.gif