Vam je kdaj žal, da ste ga/jo pustili?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Škoda da DZ ne sodeluje v tem topicu..je sexi in samska- no ok če odštejemo plastičnega "fanta"
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
samska? ni se enkrat nekaj omenjalo na suxu da rada uporabniku LKM prste v rit tišči
confused-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja to je že res, samo se je LKM baje naveličal prstov . Tako da je prešaltal na drugo stran na bolj konkretne zadeve.
shocked-1.gif

no zato bi DZ lahko kaj povedala o tem, če ji je kaj žal za LKM-jom..
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
ksz

Hehe, smešna tema
evil.gif

Kar se tiče fighta sveda navijam za Grisbi. Deluje veliko bolj prijazna in down to earth kot Mitzy.

Pri Mitzy sem že prej dobila vtis, da se rada šopiri tule preko foruma in neprestano daje neke komentarje glede tega, da jo vsi hočejo, ta se je zagledal vame, ta se je zagledal vame, bla bla bla .... Tale komentar glede tega kako ve da so vsi na slabšem, ker ni več z njimi.
bonk.gif
Sorry, ampak normalne bejbe tega ne počnejo, niti nimajo potrebe po tem da se hvalijo s tem.... sploh glede na to, da v živo baje ni niti 10% od tistega za kar se ima.

Pa na Mobisuxu, kjer se je prijavila pod drugim imenom, da se je lahko hvalila in sanjarila sama o sebi in njenem vzdihovanju v postelji. To je tudi patetično do amena .....
crazy1.gif

Tak vtis človek dobi po vseh teha nepotrebnih samohvale polnih komentarjih.
rolleyes-1.gif

Glede na to, da je mel ynos na MS dostop do nekatreih podatkov mislim, da celotna zgodba sploh ni iz trte zvita.
nahrung002.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Če se spravim nazaj na topic... Tistim, ki jim je žal, da so zaključili z bivšim partnerjem skoraj da ni pomoči. Ponavadi taki ljudje na nek način zaključijo vezo s prejšnjim a se ujamejo v can't live with him/her and can't live without him/her status. In potem poročeni skačejo za bivšim/bivšo tudi po več desetletij.

Kar se tiče off topica je pa sedaj že skoraj dovolj. Po moje smo si že vsi ustvarili sliko že na suxu. Itak je pa splošno znano, da je splet odličen pripomoček za navijanje ega tistim, ki se v realnem življenju v svojem telesu ne počutijo "najbolje". Splet vse prenese.
smirk-1.gif

Nikoli ne bom razumela uporabnikov, ki odprejo alter nick za podjebavanje.
stupid-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Dobro jutro vsem!
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
te popolnama razumem zakaj si se obrnil na grisbi stran, te pac rajca ker je najlepsa na forumu.
aplauz.gif

Ja, če pod tem ne bi bil podpisan Diablo, potem bi pa uganil, da je bil on.
grin1.gif

Ne, kot sem napisal že prej, nobene od obeh ne poznam v živo, niti ne vem, kako izgledata. Tudi če bi ju poznal, ne bi mogel o nobeni soditi. Tudi po desetih kavicah si česa takega nekdo ne more privoščiti.

Sem le uravnotežil, ker sem vsaj jaz imel občutek, da je zadeva nekako dosegla status quo, kot se reče.

GLEDE TEME: Čisto na kratko - če bi se sam odločil koga zapustiti, potem mi zagotovo ne bi bilo žal, niti takrat, niti kasneje. Če malce zavito dopišem - žal, doslej še nisem spoznal tako vzdržljive osebe, ki bi bila v tem vsaj tako dobra, kot jaz.
wink-1.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
torej odg. na osnovno vprašanje: Če mi je žal? Kot je nekdo napisal se vsaka (no vsaj moja) zveza konča z razlogom in če se iz tega kaj naučiš greš vedno na bolje...torej, še zdaleč ni žal
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
ON: Jaz pa sem verjetno edini, ki je videl že obe v RL.
tongue-1.gif

Aja, stavim na Grisbi.
grin1.gif

OFF: Mi ni žal za nobeno, ki me je pustila.
grin1.gif
Še manj pa za tiste, ki sem jih jaz pustil.

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
In šakali so se začeli zbirat
evil.gif

Jackal_Gold-ref8Au02Ngoro-w.jpg

hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

Odličen offtopic
e045.gif

Naj povem, da mi je Grisbi po tem ko mi je grozila po pm, ponudila primirje. In zaenkrat naj ostane pri tem. Grizli se ne vtika vame in jaz ne v njo. The end.

Zdej je pa na vrsti Bitch_insane. Come on baby, bring it on
a015.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Grozila???
stupid-1.gif

Ampak ok,....še vedno sem pripravljena iti nazaj in se tega držat,..obe se imava na ignore in zadeva je zaključena.

Nazadnje urejeno:

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Pa kako nam moškim rata da gremo rajš na pivo , dva , tlinajst pa je stvar rešena.
cheer.gif

Je res potrebno to prepucavanje preko neta.

Pa ne mislim zdej nobene določene osebe, čisto tko nasplošno.