Vam je kdaj žal, da ste ga/jo pustili?

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Pol teb bajta, njemu pa pes.....
evil.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Avti, hm pol so nekak zametki ''keš'' peecke prisotni....a je meu premau avtov???
grims-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Včasih mi je žal.

Včasih pa...NI MI ŽAL, NE NE NE NI MI ŽAL, DA (ne znam naprej
cool-1.gif
)

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ma kaj vam bo žal... Mene tud kdaj ponoč prime da bi se zjokala, pol pa se zbudim zjutri in se sama seb zdim neumna ker sm to premišljala ponoč...

Js se tolažm s tem, da me nekje čaka en najboljši od najboljših
tongue-1.gif

Tačas se pa lahko zabavam tud z ostalimi
evil.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Avti, hm pol so nekak zametki ''keš'' peecke prisotni....a je meu premau avtov???
grims-1.gif

avto...se opravičujem za napako...in ne ni mel več avtov, mel je enga...
itak pa...vse njemu, men pa mir
smile-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

katerega oče res ni maral. ni mi jasno zakaj, ker je res fant od fare.

Velik staršev ne mara od svojih hčerk ali sinkčkov partnerjev, ker so pač mnenja, da niso dovolj dobri za njihove ljubljenčke pa čeprav so čist vredu ljudje. Mene recimo od ene bivše ata ni preveč maral, ker mu nisem vedno kimal kar je trdil in sem mu dal vedit, da takšen odnos ala "jaz imam vedno prav" pr men ne bo mogu furat. Ker je bil tko navajen od vseh drugih, ki so ga obkrožal, se midva nisva dobr razumela...

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Jst sm mu povedal svoje na ta način,da bi mu prihranil to,kar je moj foter doživel... Vendar je vzel to kot napad nase namesto kot dobrohoten nasvet. Od takrat zanj nisem več obstajal

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
vprašanje - če zaradi tega ne smeš obstajati več tudi za hčerko... c'mon... bullshit...

tudi moji so imeli veliko za povedat čez bivšo, niso pa nikoli branili in me šuntali proti njej. pa so me želeli obvarovati...ampak to je že druga zgodba...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ja sploh ne vem kako lahko partner sploh dopusti, da se njegovi starci vtikajo v njegovo zvezo. Če ni sposoben sam razmišljat, kateri partner je dober za njega, potem tudi nima kaj delat z mano ali s komer koli drugim. Zdej bodo pa starci celo življenje se odločali namesto tega osebka. Če te partner zapusti zaradi tega, ker doma pritiskajo na njega, potem pa dosti žalostno in te tak definitivno ni vreden. Ajde ne rečem, da si oseba brez življena, alkoholik, narkoman, lenoba itd, ampak če si normalen pa ne vidim razloga.

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
@s22b:
Neki je res bil pameten,kako kar avto zamenjam tkole naenkrat itd... Prekleta foušarija... On fura star renault 19
cool-1.gif

@Dizzy

Te cajti so res mim sam očitno še nekateri mislijo,da so ti časi v muzki ostali... No ja, roko na srce.. delno so, vendar je tega vedno manj...

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

jst pa ne štekam, kako se starci sploh lahko vpletajo v zvezo svojega otroka. Konec koncev niso oni tisti, ki bodo delili posteljo/flet/lajf/'name it' s to osebo. Vse, kar je men mat kadarkol rekla glede tipa (bivšga) je blo čist na začetku, ko sva začela : 'a se ti ne zdi še prezgodaj za resno zvezo'. No, pa enkrat me je vprašala, če sm spustila standarde
hysterical-1.gif
, ker tipo pač ni bil univ.dipl. tako kot prejšnji.
Starci se nimajo kej vpletat v zvezo svojega otroka (ok, pustmo zdej kritične primere ala drogeraš, pijanc...). Jst sm se tut že marsikdaj vprašala, kaj mojedva sploh počneta skp, ampak to je pač njuna stvar-tako kot je moja zveza moja stvar.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
mal si zašel... oz. zaostal... 90. ko je bilo to popularno, so mimo...
wink-1.gif

sej bo... verjetno še vedno čutiš posledice...
priden.gif

no no, nikar se ne vlecta ven..pri glasbenikih in zvezdah tudi wannabi, je še vedno po aktulanosti najbolj zanimiv alkohol in droge, take in drugacne. Pravljice pa komu drugmu govorta
wink-1.gif
.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Končno en pameten
zmaga.gif
)

Struna, zapomni si tole: ženske, ki jo bo celo življenje komandirala tašča (začne se z mini izsiljevanji na koncu boš imel pa tudi zavese po bajti takšne barve, kot bo ona "ukazala"
stupid-1.gif

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
mal si zašel... oz. zaostal... 90. ko je bilo to popularno, so mimo...
wink-1.gif

sej bo... verjetno še vedno čutiš posledice...
priden.gif

no no, nikar se ne vlecta ven..pri glasbenikih in zvezdah tudi wannabi, je še vedno po aktulanosti najbolj zanimiv alkohol in droge, take in drugacne. Pravljice pa komu drugmu govorta
wink-1.gif
.
Tko bom reku... v srednji sem kadil travo...kdo je ni praktično... Zdaj spijem samo še kak pir. No ja,kadim tudi ampak samo čike. Droge pr meni odpadejo (kar lahko skoraj zagotovo trdim tudi za ostale iz benda). Alkohol pa je redni spremljevalec koncertov (in to ne samo naših). Tko da bom samo reku... Ne posplošuj, verjetno pa poznaš tudi rek: izjeme potrjujejo pravila

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Če ni bilo to to,
zmaga.gif
)

V glavnem, iz vsega skupaj poskusi potegniti čimboljše, ohrani dobre stvari, nauči se na napakah in slabih stvareh, da se ti še kdaj ne ponovijo in s polno močjo v "življenje"
cheer.gif