Vam je kdaj žal, da ste ga/jo pustili?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
a se ji je sfuzlal? kar naenkrat? mislim svašta
bonk.gif

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Bli so določeni problemi s strani njene familije ampak glede na to,da sva tko furala leto pa pol (brez vpliva familije) si nisem niti v mislih predstavljal,da bo konec na ta način... Precej bedna fora ja

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
beri moj post malo višje...
wink-1.gif

ženske je nemogoče presenetit, ker še takrat, ko imaš vse full naštudirano, te zakolje...
tongue-1.gif

@gatto:

menda je izgovor, eden izmed mnogih, če smem pripomnit, da je bil pogoj, da deduje hišo, da gre narazen s svojim fantom, katerega oče res ni maral. ni mi jasno zakaj, ker je res fant od fare.

poleg tega - je bilo več različic zgodb, zakaj konec in ne vem kaj vse, menda jih je bilo cca. 5, ampak okej.

moje mnenje. po 3 letih, pa ko si zaročen - ma boli me qurac za familijo - prej al slej se bo zgodilo, da bodo starši odšli - ostala bo le ona...
wink-1.gif
get it?

mislim, če imaš nekoga res rad, je on na prvem mestu, zanj bi naredil vse, da bi lahko bil z njem... ne pa da prideš ven z izgovorom - ne gre več zarad očeta? a faking ne vem kolk časa je pa šlo? mater...

sej nima smisla, napačna tema, ampak... AH TE ŽENSKE
evil.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Običajno je drugače: fant/punca odide, familija ostane. Ma mi ne pade na kraj pameti, da bi se zarad tipa skregala s svojo familijo!!! Fino je pa imet familijo, ki ti seveda hoče dobro, ne bo pa ji na kraj pameti prišlo, da bi se vtikala v to s kom hodiš (ok, razumljivo je, da ti bodo branili pijanca, narkomana, mučitelja....).

To, da ga je za nos vlekla 3 leta je pa bedno. Ampak ljudje smo pametni: "sej se bo oči omehčal"
bonk.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja fak no....ne morem verjeti, kaj si napisal
bonk.gif

Struna naj bo vesel, da je babji škis tapravi čas pokazala svojo naravo...pusti tipa zaradi tastarga pa bajte
hysterical-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Struna ni nikakršen narkič/pijanec/psihopat! to je tisto. pa ni ga ravno tri leta vlekla za j... je pa res, da s tem, kako je zalkjučila, postavi na laž celotno razmerje... kar je lahko še bolj boleče. hvala bogu sva s Struno to izkoristila njemu v prid...

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
@Gatto... Tko bom reku... Res je najboljše,da se je pokazalo zdaj kot pa takrat, ko bi bli že kaki otroci al pa karkoli. Tko da, kot sm napisal... čakam,da me useka nova ljubezen... Nič ne iščem.Haha

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
resnica je drugje... ima drugega jebača, ce ne pa vsaj wannabe
wink-1.gif
oči in dedovanje je pac lep izgovor.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
pri men pa sva itak šla narazn kao sporazumno...ja učasih mi je blo žal...ampak life goes on in brezveze se je ozirat nazaj...