Zagorski župan je vedno in pri vsem rad prvi in najboljši. Tokrat mu je definitivno uspelo. Več pa na klikni me nežno .
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
ksz
Še en meter ni blo, baje le 80 centi.
p.s. vprašanje kateri stručkoti so jo postavljali ..
ne vem, če je to (po slikah sodeč) 1m globine bilo. Po moje je manj.Citat:
Meni so tile kljukci na naši občini kar optimisti, 18m visoko smreko zapičijo 1m globoko v zemljo in mislijo da bo stala.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ne vem, če je to (po slikah sodeč) 1m globine bilo. Po moje je manj.Citat:
Meni so tile kljukci na naši občini kar optimisti, 18m visoko smreko zapičijo 1m globoko v zemljo in mislijo da bo stala.
velika razlika je med drogom in košatostjo smreke, tudi če sta iste višine. Ta se mi je zdela pa še extra košata. Tako da, rezultat je videnCitat:
...........so PPT-jevci zahtevali, da so luknje globoke 20 % višine droga. Po mojem je to kar pravi normativ, ki vzdrži kak mesec tudi tako smrečko, ki je bolj košata kot drog. Vse ostalo je veliko tveganje.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ta niti pod razno sodeč po sliki ni bila 20 % višine zakopana (ena petina, da si boš lažje predstavljal vizuelno).
10 metrov visoka bi naj bila 2 metra v zemlji, 6 metrov visoka (take drogove smo po večini postavljali) so morali biti 1,2 metra v zemlji.
Mogoče je med padcem umrla. Sicer pa bi jo lahko odrezali na primerno višino in ponovno postavili. Ampak ne, to je treba razposat, pa novo privlečt, malo manjšo. SIcer pa vsaka čast tistim, ki so bili zraven pri postavitvi tega. So jo še kaj zalivali po tem?Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj jo bodo razrezal? sej smreka ni nič kriva.
sej so je že prej odrezal. Preden so jo postavljalCitat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj jo bodo razrezal? sej smreka ni nič kriva.
Ti si najprej citiral mene in sem ti dal reply, brez citata.Citat:
Uporabnik lanos pravi:pa koji qu_rac mene citiraš. A sem jaz napisal teh 20%