Ostalega ne bom komentiral, ker vožnja z motorjem pomeni vsakemu svoje in menim, da ni noben način napačen, pa čeprav to pomeni hitenje za kilometri in enominutno fotkanje na pomembnih lokacijah za objavo na FB.Ovca si sam, ler ovce uporabljajo rek, da ni vazen cilj ampak pot. Ceprav zelo uspesni ljudje ravno kontra delajo! Da cilj ni vazen, neuspesnih 97% ljudi opravicujejo svojo lenobo ob neuspehu in se nikamor ne premaknejo v zivljenju. Te poplnoma razumem, tudi sam sem tako razmisljal. Ce imas pa v glavi cilj, pa ni prepreke, ki bi ti preprecila narediti the tisto!
Ampak da pa cilj in uspešnost vlačiš v vožnjo z motorjem, si pa tudi lolek na kubik. Ker že vsak bedak ve, da če moraš čimprej priti na lokacijo par tisoč km stran, NE boš šel z motorjem, ampak z letalom in boš prišel prej, ceneje, pa še bolj varno. A ne? Ali pa z avtom.
Da ne govorim o tem, da pri vožnji z motorjem pot ni pomembna, temveč le cilj. Ja, za FB wanabe carje in loleke, ki se navdušujejo nad nekom, ki je v parkih dneh naredil nekaj 10 tisoč km. Če ti je cilj vožnje z motorjem le to, da boš v gostilni vrgel ključe na mizo in povedal, sem naredil 10.000km v 10-ih dneh in prišel do Rusije in nazaj, potem ti pač to je cilj in meni je ok, le da ti ne bom ploskal za to in te imel carja, ampak da se imaš pa zaradi tega za nekaj več, potem si pa enostavno bedak.
Sam ne pravim, da je moj način pravi in se nimam za nekaj več, ampak meni ni boljšega, kot se zjutraj zbudit, naredit 100 ali nekaj kilometrov, se ustaviti pri vsaki zanimivosti, se okopati v jezeru, pokramljati z domačini, da ti povejo še kaj je zanimivega za pogledat in potem potegnit še 100 ali 200 km proti večeru najti prenočišče, kjer se pridružiš lokalnemu utripu. Top. Ker jaz ne grem na motor, zato da bom na FB najjači in naredil nekaj 1000km v dveh dneh, temveč zato ker imam 14 dni časa, se mi ne mudi nikamor in da se odklopim in spoznam deželo. To je to. Pa še enkrat, se zaradi tega nimam popolnoma za nič več, kot tisti, ki lovi kilometre in FB fotke. Pač, če mu to ustreza, nimam nič proti temu, če me bo pa gledal zviška, se pa poščijem na takega človeka. Se ne rabim družit z njim.
Če se mi pa kam mudi, grem pa z raje z avtom, ker pridem bolj spočit na cilj ali pa letalom. Ne pa z motorjem, lool.
Eh ja, take imamo. Klanjam se tebi, ki ti je na motorju le cilj glavni in sem zate ovca, ki jo muči samo neuspeh. No, ta ovca si lahko kadarkoli vzame 14 dni ali več in gre kamorkoli želi, brez da bi za to morala ''loviti uspeh'' na motorju. Ker si lahko na motorju privošči le uživanje, ne pa divjanje in lovljenje minut in kilometrov. Pa na zdravje.