V sloveniji nastaja katoliška univerza

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pri porokah se da švercat. Velja samo za tistega, ki ima zakramente, za pogana pa ne.

Pozabil si še mašniško posvečenje.

Sam tule me mal kopka vse skupaj. A župnik ki se oženi lahko reče, da ima vse zakramente, al mu mašniško posvečenje propade?

Maziljenje si večina narobe predstavlja, je bolniško, tisto pred smrtjo se ne šteje za zakrament.

Sicer jim pa vse skupaj en jebeštrga pomaga. Pod Titejem je bilo na leto več novomašnikov kot je sedaj vseh bogoslovcev skupaj.
evil.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če ga kaj srečam, ga vprašam, če je isti nivo znanja glede u....stave
smile-1.gif

sem pgoledal malo imena na mb in mi je jasno, zakaj hodijo iz Lj gor, podobno je bilo tudi pri medicinski fak. v mb...
evil.gif

ves kaj je najbolj smesno...da neki srednjesolski zgodovinarcek ocenjuje delo in znanje pravne fakulte...v resnici pa vsak papek ki je hodil na pravni faks vsaj eno leto zna vec kot en stieber

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

bolje da se ga usmeri v krščanstvo kot da čez par let postane đihadist;)
Najbolje je, da se mu ne pere glave z vero.
Se bo že sam odločil, ko bo starejši, če mu paše verjeti v pravlična bitja ali ne.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.636
3.090
113
v lokalni ostariji
jest5 težko boš ti otroka "zaščitil" pred verami do njegovega 20. leta... vsak se lahko kadarkoli v življenju odloči ali veruje ali ne... saj vera ni samo vera v boga hudiča itd itd itd... je pa prav, da se ne vsiljuje...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Zakaj bi ga pa moral ščititi
confused-1.gif

Vsekakor pa ga ne bom pošiljal na versko vzgojo. Za učenje vrednot pač ne potrebuješ pravljic, boga in pekla.
Enako ga ne bom tlačil v lokalni fuzbal klub ali med skakalce. Odločil se bo sam, če se bo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
če mb pravniæek ocenjuje študij zgodovine, lahko tudi jaz mb pravo...pa še prav imam
evil.gif
aja pardon eden iz mb se je nekaj pojavljal v medijih ampak o tem ne bi...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sorry prjatu, za tebe kot zgodovinarja tud še ni noben slišal. Skupen frend s FBja pa zate kot fotografa tud ne. Torej drži gobček zaprt.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Tvoji znanci in neki 'frendi s FB' paæ niso referenca.
grin1.gif

Btw, mene zelo dobro pozna trenutno najblj znani slo zgodovinar, kar se fotkanja tiče, sta pa na alterju vsaj 2 fotografska (profi) kolega.
grin1.gif

P.S.: A sedaj po novem pa vohuniš za mano na fb preko 'frendov'...
stupid-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Peæe Alči, a? Pa z lepim se hvališ, glede zgodovinarja... JAz bi tudi poznal svojega mentorja če bi 10 let študiral in pacal diplomo.

Zdej se pa odtrolaj in nehaj težit vsepovprek in vsakomur. Res si postal težak kot cent. Tvoje psihoanalize so vredne pol kozarca tople vode, poleg tega si še štorast oz. nepazljiv.
PA veš kako pravijo, da v moderni voji zmaga tisti ki ima informacije...
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Pravzaprav je bolj tako...jaz te vedno znova pobijem z argumenti, tebi pa ostanejo samo piækasto jokcanje v stilu 'vem, kdo si'.

Pa ne samo, da ne znaš niti poguglati za fotkami, še matematika ti ne gre najbolje, no če se priženiš, potem ti itak ni treba skrbeti za eksistenco
zmaga.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sicer sva ti z Alkoholikom že razložila, ampak naj ti bo; ti imaš zakramente uvajanja, obstajajo še štirje.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Zguba si ti, študiraš v nedogled in kradeš čas bogu in poštenim delovnim ljudem, pezdek.

S tem sva komunikacijo zaključila, lahko te še malo pospamam
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik ggg pravi:
moja je fejst naravno blond, manekenska postava...

Fantek, tista, nalepljena nad tvojo posteljo, ne šteje...

Nazadnje uredil moderator:

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
u bistvu ni res kar praviš........
zakon (poroka)
duhovniško posvečenje
bolniško maziljenje

in nikakor ne štirje če imaš birmo
Skratka kot rečeno pojma nimaš, priznam pa da sem sam šu gledat....

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
In ti se imaš za razgledanega človeka:

Zakramenti uvajanja:
1. sveti krst
2. sveta evharistija
3. sveta birma
Zakramenta ozdravljanja:
4. sveta pokora
5. sveto bolniško maziljenje
Zakramenta služenja:
6. sveto mašniško posvečenje
7. sveti zakon

Zdaj pa še poguglaj za tem, v kakem grehu živiš.